Povezane vesti
Milanović "prorokuje" kraj EU: Neće Evropska Unija trajati večno - moramo uzeti sad sve što nam se nudi!
Pravda 29.05.2024
Povodom svečanosti Dana grada Čakovca, predsednik Hrvatske, Zoran Milanović, učestvovao je na svečanoj sednici Gradskog veća Čakovca, a tom prilikom se obratio prisutnima i medijima sa posebnom osvrtom na aktuelnu svetsku krizu. "Ta priča da smo… »
"Moramo da uzmemo sve što nam se nudi" Milanović saopštio jako loše vesti
Večernje novosti 29.05.2024
PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović očekuje krizni period za Evropu i svet. Foto: EPA/FILIP SINGER - Ovo je posebno i retko vreme iz kojeg moramo da izvučemo maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Verujem da u… »
"Treba biti lojalan EU, ali ne treba padati u trans"
B92 29.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je danas pripadnost zemlje Evropskoj uniji i poručio da Hrvatska mora biti lojalna onome na šta je pristala svojom voljom, a to su EU i NATO, ali da, kako je rekao, ne treba padati u trans. "Ali ne… »
Milanović: Treba biti lojalan EU, ali ne i padati u trans, Evropa i svet su pred ozbiljnom krizom
Euronews 29.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je danas pripadnost zemlje Evropskoj uniji i poručio da Hrvatska mora biti lojalna onome na šta je pristala svojom voljom, a to su EU i NATO, ali da, kako je rekao, ne treba padati u trans. "Ali ne… »
Zoran Milanović: Treba biti lojalan Evropskoj uniji, ali ne treba padati u trans
Telegraf 29.05.2024
"Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Verujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati", rekao je predsednik Hrvatske. Hrvatski predsednik Zoran Milanović… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Rektorat i fakultete na Studentskom trgu: Blokada do ispunjenja svih zahteva (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 40 povezanih
Ako vas je obradovalo Vučićevo povećanje penzija, Danica Popović ima zabrinjavajuće upozorenje
Nova pre 3 satajoš 30 povezanih
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu" (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih
Nakon Beograda i Šapca, Advokatska komora NIša stupa u dvodnevni štrajk
Euronews pre 4 satijoš 21 povezana