Povezane vesti
Dekan Medicinskog fakulteta u Kragujevcu: Priznanje profesoru Volareviću je veliki uspeh za naš fakultet
U centar 29.05.2024
Kragujevački Medicinski fakultet postao je tema ne samo u naučnim krugovima, već i u svakodnevnim razgovorima. Razlog za to je dostignuće redovnog profesora Fakulteta medicinskih nauka, dr Vladislava Volarevića, koji je rangiran među 0,05% najboljih… »
Profesor Volarević sa FMN-a među najboljim naučnicima na svetu
RTK 29.05.2024
Profesor Vladislav Volarević sa Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu rangiran je u 0,05 odsto najboljih naučnika na svetu za naučnoistraživački rad u oblasti matičnih ćelija u poslednjih pet godina. Prema bazi podataka Scholar GPS… »
Prof. dr Volarević – treći najbolji naučnik u svetu u oblasti matičnih ćelija: Ovo je rezultat višegodišnjeg rada…
Glas Šumadije 29.05.2024
Ovih dana Kragujevac i Medicinski fakultet pominju se ne samo u naučnim krugovima, već su postali deo svakodnevnih priča, a razlog za to jeste dostignuće redovnog profesora Fakulteta medicinskih nauka dr Vladislava Volarevića koji je rangiran u o,o5… »
Vesti dana »
Sistem "Pronađi me" bio pokrenut, MUP saopštio detalje Završena potraga za dečakom sa Novog Beograda
Kurir pre 3 satajoš 8 povezanih
Majka dečaka Jovana (11) se oglasila za Telegraf: Čekamo da ga dovezu
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Dečak (11) se večeras nije vratio iz škole: Porodica iz Beograda moli za pomoć: Ako ga vidite javite i zadržite ga!
Blic pre 3 satajoš 4 povezane