Povezane vesti
Nestorović se rasplakao tokom govora: Srbija se budi!
Pravda 29.05.2024
Nosilac liste „Mi – snaga naroda“ za beogradske izbore Branimir Nestorović izjavio je danas da će taj pokret nastaviti da raste i da će „morati“ da preuzme vođenje Srbije a da će na tom putu „početi od Beograda“. „Idemo dalje i… »
Nestorović: Niko od nas ne želi funkciju, ali moramo da preuzmemo Srbiju, počećemo od Beograda
Radio 021 29.05.2024
Nosilac liste "Mi - snaga naroda" za beogradske izbore Branimir Nestorović izjavio je danas da će taj pokret nastaviti da raste i da će "morati" da preuzme vođenje Srbije". Dodao je da će na tom putu "početi od Beograda". "Idemo dalje i rastemo, tek… »
Nestorović: Niko od nas ne želi funkciju ali moramo da preuzmemo Srbiju, počećemo od Beograda
Novi magazin 29.05.2024
Nosilac liste "Mi - snaga naroda" za beogradske izbore Branimir Nestorović izjavio je danas da će taj pokret nastaviti da raste i da će "morati" da preuzme vođenje Srbije a da će na tom putu "početi od Beograda". "Idemo dalje i rastemo, tek ćemo da… »
Vesti dana »

Brnabić: Kos bila iznenađena kad je videla poternice na kojima su zaposleni RTS-a
RTV pre 3 satajoš 33 povezane

Zaharova: Upozorenja EU Vučiću oko posete Moskvi su banditizam i ucena
Euronews pre 2 satajoš 40 povezanih

Održan sastanak premijera Đure Macuta i rektora Vladana Đokića, bez izjava za medije
RTS pre 59 minutajoš 24 povezane

Rezultati poslovanja NIS grupe u prvom tromesečju 2025. Godine u kompleksnim okolnostima očuvana stabilnost na domaćem tržištu naftnih derivata
Dnevnik pre 41 minutajoš 57 povezanih