Povezane vesti
Legendarni vezista otvorio dušu: ‘Želeo sam da napustim fudbal sa 30 godina , imao sam depresiju!’
Hot sport 29.05.2024
Kroz svašta igrači prolaze, a da navijači nisu ni svesni. Nekadašnji reprezentativac SR Jugoslavije, bivši as između ostalih Crvene zvezde, Atletiko Madrida i Marseja – Jovan Stanković, po prvi put je ‘otvorio dušu’. On je govorio o svojim… »
Bivši igrač Crvene zvezde zbog depresije odbio Inter: Hteo sam da batalim fudbal u 30. godini
Danas 29.05.2024
Jovan Stanković iskreno pričao o psihičkim problemima koji su ga sputavali u svakodnevnom obavljanju svojih profesionalnih obaveza. Danas profesionalni sportisti otvorenije pričaju o svojim psihičkim problemima. Ne mali broj njih delio je sa… »
Vesti dana »

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Danas pre 46 minutajoš 16 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 3 satajoš 21 povezana

‘Vostani Serbije’: Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
Južne vesti pre 10 minutajoš 13 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice - pomeni u više gradova, popodne blokada Brankovog mosta i Gazele
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih

Dve osobe poginule u neredima nakon pobede Paris Sen Žermena u finalu Lige šampiona
Nedeljnik pre 1 satjoš 35 povezanih