Povezane vesti
Prva izložba unuka emira Kusturice u Beogradu Janko: Bio sam velika nada porodice u vaterpolu, a onda mi je deda kupio…
Kurir 29.05.2024
U Dorćol placu je otvorena prva samostalna izložba fotografija Janka Kusturice "Summer Knowledge". Publika radove može da pogleda do 3. juna, a naziv je inspirisan istoimenom poemom Delmora Švarca. - Od rane mladosti sam se zanimao za književnost… »
Janko Kusturica – prva samostalna izložba fotografija
RTS 29.05.2024
U galeriji Ozon otvorena je izložba fotografija Janka Kusturice. „Summer Knowledge" prva je samostalna izložba fotografija Janka Kusturice. N aizložbi su radovi nastali u prethodne četiri godine, na kojima je autor beležio trenutke i situacije… »
Vesti dana »

"Ta odluka će dovesti do katastrofalnih posledica" UAE osudili plan Izraela da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 11 minutajoš 38 povezanih

Protest ispred Pravnog fakulteta: Šetnja do BIA u znak podrške studentkinji ovog fakulteta iz Crne Gore kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju (video)
Blic pre 21 minutajoš 23 povezane

Tramp: Očekujem da će Zelenski biti spreman da „potpiše“; predlažemo model teritorijalnih ustupaka
Sputnik pre 46 minutajoš 44 povezane

Nakon napada na novinare prilikom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću: Privedeno pet osoba, jedna uhapšena
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih

Popović prešao administrativni prelaz: Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija
Euronews pre 3 satajoš 34 povezane