Povezane vesti
Prva izložba unuka emira Kusturice u Beogradu Janko: Bio sam velika nada porodice u vaterpolu, a onda mi je deda kupio…
Kurir 29.05.2024
U Dorćol placu je otvorena prva samostalna izložba fotografija Janka Kusturice "Summer Knowledge". Publika radove može da pogleda do 3. juna, a naziv je inspirisan istoimenom poemom Delmora Švarca. - Od rane mladosti sam se zanimao za književnost… »
Janko Kusturica – prva samostalna izložba fotografija
RTS 29.05.2024
U galeriji Ozon otvorena je izložba fotografija Janka Kusturice. „Summer Knowledge" prva je samostalna izložba fotografija Janka Kusturice. N aizložbi su radovi nastali u prethodne četiri godine, na kojima je autor beležio trenutke i situacije… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 83 povezane

Otkriven identitet napadača koji je ranio pet vojnika u vojnoj bazi u Džordžiji (FOTO)
Euronews pre 9 minutajoš 25 povezanih

Prešla je crtu, gol je za Crvenu zvezdu: Potpuni muk na stadionu, Nemac odmah pozvao VAR sobu
Mondo pre 54 minutajoš 59 povezanih

Probudite se uz Euronews Jutro: Kakve posledice će presuda Dodiku i odluka CIK-a imati po Republiku Srpsku
Euronews pre 44 minutajoš 180 povezanih

Fudbaleri Zvezde pobedili Leh u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona
Nedeljnik pre 9 minutajoš 25 povezanih