Povezane vesti
Prva izložba unuka emira Kusturice u Beogradu Janko: Bio sam velika nada porodice u vaterpolu, a onda mi je deda kupio…
Kurir 29.05.2024
U Dorćol placu je otvorena prva samostalna izložba fotografija Janka Kusturice "Summer Knowledge". Publika radove može da pogleda do 3. juna, a naziv je inspirisan istoimenom poemom Delmora Švarca. - Od rane mladosti sam se zanimao za književnost… »
Janko Kusturica – prva samostalna izložba fotografija
RTS 29.05.2024
U galeriji Ozon otvorena je izložba fotografija Janka Kusturice. „Summer Knowledge" prva je samostalna izložba fotografija Janka Kusturice. N aizložbi su radovi nastali u prethodne četiri godine, na kojima je autor beležio trenutke i situacije… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi širom Srbije stoje uz kolege iz Novog Sada: „Jer kad udarite na jednog od nas dobijete lavinu reakcija, mi na svoje ne damo“
Nova pre 18 minutajoš 47 povezanih
Nova.rs: Izgoreo kabinet tužioca JTOK-a koji vodi slučaj "Nadstrešnica"
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih
Tramp: Neću upotrebiti silu da preuzmem Grenland, pozivam na razgovore da ga SAD kupe
RTV pre 13 minutajoš 27 povezanih
Makron napustio Davos, pre dolaska Trampa i pozvao na vojne vežbe NATO-a na Grenlandu
Sputnik pre 33 minutajoš 42 povezane
„Ako bih upotrebio silu, bili bismo nezaustavljivi… Ali, neću“: Tramp nazvao Dansku nezahvalnom jer odbija da preda Grenland
Nedeljnik pre 48 minutajoš 22 povezane