Povezane vesti
Sergej Trifunović: Mi smo zemlja koja o demokratiji nema pojma, zato i imamo diktaturu
Danas 30.05.2024
Mislim da je dužnost svakog od nas da izađe na glasanje. Ja svakako izlazim na glasanje, izlazim na svako glasanje, izaći ću i na ovo i pozvaću svakog da izađe i da „privede“ još 20 ljudi koji ne izlaze na izbore, rekao je glumac Sergej Trifunović u… »
Da sam u SNS-u, donosili bi mi marihuanu kući
Radar 30.05.2024
Dužnost svakog je da izađe na glasanje i da „privede“ još 20 ljudi koji ne izlaze na izbore. Ni posle bojkota 2020. nisu se pojavile Nindža kornjače, ni Moćni rendžeri, niti je Brisel rekao da parlament nema legitimitet. Ni ovoga puta se neće ništa… »
Vesti dana »
Završena poseta Kini, tajna carska bašta očarala Trampa: „Dovodite li ovde druge predsednike?“
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
"Kad smo povezani, svi smo jači", Đedović Handanović iz Atine najavila kapitalne projekte: Srbija na putu da postane tranzitni energetski centar regiona
Kurir pre 50 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza Srbije za 15. i 16. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne, upozorenja na nepogode
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 26 povezanih
uživo Tramp poručio Iranu: Ponestaje mi strpljenja, Teheran: Navikli smo na pretnje kojima se ništa ne postiže
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih