Povezane vesti

Nekada "bacala" selfi sa Jovićem, sada ukrala šou u Atini: Zbog ove bombe su navijači skretali pogled sa meča

Nekada "bacala" selfi sa Jovićem, sada ukrala šou u Atini: Zbog ove bombe su navijači skretali pogled sa meča

Telegraf 30.05.2024
Ataktivna novinarka na dužnosti u finalu Lige konferencije. Fudbaleri Fiorentine su i drugu godinu zaredom tugovali nakon finala Lige konferencije i ovog puta je od njih uspešniji bio Olimpijakos. Ajub El Kabi je u drugom produžetku u Atini doneo prvi… »
Olimpijakos pobedio Fiorentinu posle produžetaka i osvojio Ligu konferencije

Olimpijakos pobedio Fiorentinu posle produžetaka i osvojio Ligu konferencije

IndeksOnline 30.05.2024
ATINA – Fudbaleri Olimpijakosa osvojili su Ligu konferencije, pošto su sinoć u finalu, u Atini na stadionu Aja Sofija, pobedili Fiorentinu 1:0 posle produžetaka. Pobednika finala je rešio gol Ajuba El Kabija u 116. minutu, koji je Olimpijakosu doneo… »
"Gorela" Atina: Više od 100.000 navijača Olimpijakosa do jutra slavilo evropsku titulu

"Gorela" Atina: Više od 100.000 navijača Olimpijakosa do jutra slavilo evropsku titulu

Euronews 30.05.2024
Olimpijakos je dramatičnom pobedom 1:0 nad Fiorentinom u finalu Lige konferencija u Atini i postao prvi grčki klub koji je osvojio evropsko takmičenje. Gol za istorijsku titulu postigao je Ajub El Kabi u 116. minutu čime je izazvao pravu "erupciju"… »
Jovetić emotivan posle finala LK: "Moja žena zna kroz šta sam prošao, evo kome posvećujem pobedu"

Jovetić emotivan posle finala LK: "Moja žena zna kroz šta sam prošao, evo kome posvećujem pobedu"

Telegraf 30.05.2024
Crnogorac ističe da je ponosan na saigrače. Fudbaler Olimpijakosa Stevan Jovetić izjavio je da je njegov tim zasluženo osvojio Ligu konferencija i dodao da je ponosan na saigrače. Fudbaleri Olimpijakosa su sinoć osvojili LK, pošto su u finalu u… »

Vesti dana »