Povezane vesti
Milica Todorović je bila u vezi sa ovim pevačem, a zavela je i koleginicinog bivšeg muža: Evo ko je u pitanju
Blic 30.05.2024
Milica Todorović je imala nekoliko muškaraca sa kojima je bila u vezi, a koji su se bavili javnim poslom. Milica je navodno raskinula vezu sa manekenom Lazarom Granićem posle nekoliko meseci . Miličina prva ljubav je Nenad Jovanović, pevač s kojim je… »
"Mislila sam da Je gej": Milica Todorović otkrila kako se upoznala sa Lazarom sa kojim je raskinula: "To sam ga prvo pitala"
Blic 30.05.2024
Pevačica Milica Todorović nakon nekoliko meseci navodno je odlučila da stavi tačku na vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem. Kako je jednom prilikom ispričala upoznali su se na jednoj proslavi. - Upoznali smo se na jednoj proslavi, mislila sam da je… »
Mislila da je gej, sada ga ostavila! Milica Todorović ponovo slobodna, isplivali detalji raskida
Mondo 30.05.2024
Milica Todorović navodno je stavila tačku na romansu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem. Milica Todorović navodno je stavila tačku na romansu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem. Nekoliko meseci nakon što je obelodanila da je ponovo zaljubljena… »
Vesti dana »

Emotivna scena! Pogledajte šta je uradio Džej Di Vens kada su sanduk sa telom Čarlija Kirka ukrcavali u avion (foto/video)
Kurir pre 1 minutjoš 31 povezana

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 24 povezane

Snažan ukrajinski napad na rusku teritoriju: Presretnuto više od 200 dronova
NIN pre 36 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 52 minutajoš 21 povezana

Okupio pola estrade: Evo ko je sve sinoć bio na proslavi punoletstva ćerke Saše Matića
Nova pre 51 minutajoš 17 povezanih