Povezane vesti
Šta ako ponovo bude „nerešeno“ u Beogradu?
Nova 30.05.2024
Bilo je neizvesno nakon beogradskih izbora u aprilu 2022. godine, ali je SNS nakon toga ipak formirao većinu. U decembru 2023. situacija je bila slična, a posle nekoliko meseci prolongiranja i pregovora sa listom "MI-glas iz naroda", raspisani su novi… »
„Gavrilo Princip u Beogradu“ – pešačka tura inspirisana istorijom
Nova 30.05.2024
Ova godina je u znaku 110 godina od atentata u Sarajevu i 130 godina od rođenja Gavrila Princila. Inspirisan istorijom, Dragan Milenković, pokrenuo je pešačku turu "Gavrilo Princip u Beogradu". Više detalja, donosi nam Danijela Lazović, reporterka… »
Međunarodni festival harfe u Kolarcu: Renomirani umetnici po 23. put u prestonici Srbije
Nova 30.05.2024
I ove godine Beograd je centar renomiranih svetskih i domaćih umetnica na harfi. Međunarodni festival harfe održava se po 23. put, a počeo je svečanim otvaranjem juče u Velikoj sali Zadužbine Ilije M. Kolarca. Reporterka emisije „Među nama“ Irena… »
Crni niz u saobraćaju nastavljen u Beogradu: Jedna osoba poginula, a više od 40 je povređeno kod Mladenovca
Nova 30.05.2024
Jedna osoba je poginula, a više od 40 je povređeno juče u teškoj saobraćajnoj nesreći, kod Mladenovca. Više detalja o ovom udesu zna Irena Štikovac, reporterka emisije "Među nama" koja se u toku jučerašnjeg dana našla ispred Urgentnog centra. Ona nam… »
Vesti dana »
Tehnološki inovator i general stare garde u fokusu političke krize u Ukrajini
Beta pre 6 minutajoš 33 povezane
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 25 minutajoš 65 povezanih
"Nova" piše: Higijenski proizvodi u Nemačkoj tri puta jeftiniji nego u Srbiji
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih