Повезане вести
"Донео сам из гроба кући очеву лобању, фалили су јој златни зуби": Исповест Београђанина о бизарном случају
Телеграф 30.05.2024
"Ја нисам узео ништа туђе, нисам украо ништа, то је заправо моје. Није мени било до зуба, него да сачувам нешто од свог оца. Реаговао сам бурно у том тренутку", рекао је он за наш портал. Мушкарац (име и презиме познато… »
Ево како је лобања завршила у кући београђанина: Случај постао још бизарнији! Чувао је у плакару, због једног детаља био…
Курир 30.05.2024
Београђанин, код кога је полиција нашла људску лобању у плакару у соби, рекао је да је у питању лобања његовог оца који је сахрањен пре 45 година у породичној гробници. Незванично, он ју је видео када је отворена како би у… »
Откривамо како је лобања без златних зуба завршила у кући Београђанина: Чувао је у плакару
Телеграф 30.05.2024
Мушкарац рекао да је лобања од његовог оца који је умро пре 45 година. Београђанин, код кога је полиција нашла људску лобању у плакару у соби, рекао је да је у питању лобања његовог оца који је сахрањен пре 45 година у… »
Ужас у Београду! Људска лобања нађена у кући, крио је члан породице
Телеграф 30.05.2024
По налогу тужилаштва обављена је обдукција. Полиција је у кући једног мушкарца (име и презиме познато редакцији) у Београду пронашла људску лобању, сазнаје "Телеграф.рс. Она је по налогу тужилаштва послата на обдукцију и ДНК-а… »
Вести дана »
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 2 сатајош 32 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА Масовни напад на Кременчук; Ситуација са испоруком оружја Украјини критична, наставља се присилна мобилизација
РТВ пре 1 сатјош 48 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 4 сатијош 25 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 56 минутајош 30 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 1 сатјош 38 повезаних