Povezane vesti
"Mi smo porodični ljudi": Braća Panić iznela odbranu, evo šta su rekli u tužilaštvu
Mondo 30.05.2024
Braća Panić iznela su svoju odbranu u Višem javnom tužilaštvu. Braća Panić iznela su svoju odbranu u Višem javnom tužilaštvu. U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su Uroš Panić (25) i njegov rođeni brat Miloš (23). Oni su pred… »
"Mi smo porodični ljudi sa decom": Detalji odbrane braće Panić: Uhapšeni na aerodromu zbog trgovine ljudima, pa se…
Blic 30.05.2024
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su Uroš Panić (25) i njegov rođeni brat Miloš (23). Oni su pred tužiocem izneli odbranu, a kako nezvanično saznajemo, negirali su izvršenje krivičnog dela koje im se stavlja na teret te su rekli… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 3 minutajoš 54 povezane

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 4 satijoš 27 povezanih