Povezane vesti

Kompani promovisan u Minhenu: "Ovo za mene nije šok, pritisak me ne dotiče"

Kompani promovisan u Minhenu: "Ovo za mene nije šok, pritisak me ne dotiče"

Sportske.net 30.05.2024
Fudbalski klub Bajern je danas predstavio Vensana Kompanija kao novog šefa stručnog štaba. Belgijanac je iz "trećeg plana" seo na klupu nemačkog giganta i imaće zadatak da najpre vrati titulu Bundeslige u Minhen, ali i da zadrži Bavarce u vrhu… »
Kompani: Čelnici Bajerna su me ubedili da sam pravi čovek za njih

Kompani: Čelnici Bajerna su me ubedili da sam pravi čovek za njih

B92 30.05.2024
Belgijanac Vensan Kompani postao je novi trener ekipe Bajerna. Mnogi navijači Bajerna su iznenađeni ovom odlukom čelnika ekipe iz Minhena, koja je posle jedne od najgorih sezona u novijoj itoriji kluba odlučili da smene Tomasa Tuhela. Ako za većinu… »
„Želim igrače hrabre na lopti, karakterne i gladne pobeda“

„Želim igrače hrabre na lopti, karakterne i gladne pobeda“

Sport klub 30.05.2024
U sredu je Bajern i zvanično imenovao Vensana Kompanija za novog trenera, a u četvrtak je na prvoj konferenciji za medije novi trener tima iz Minhena najavio da će od svojih igrača zahtevati apsolutnu agresiju i hrabrost. I ako je za nekoga ovaj potez… »
Bavarci ukazali poverenje mladom treneru iz Belgije: Kompani za budućnost Bajerna

Bavarci ukazali poverenje mladom treneru iz Belgije: Kompani za budućnost Bajerna

Dnevnik 30.05.2024
Nova era u Bajernu. Reset posle prve sezone nakon 11 godina koju nije završio osvojenom titulom. Čelnici kluba okrenuli su novi list: i nagažovali mladog trenera Vensana Kompanija i rešili da sa njim grade Bajern budućnosti. Potpuno su ubeđeni u… »
Bajern je šokirao fudbalski svet - zašto je za trenera doveo čoveka koji je ispao iz lige?

Bajern je šokirao fudbalski svet - zašto je za trenera doveo čoveka koji je ispao iz lige?

B92 30.05.2024
Imenovanje Vensana Kompanija za novog trenera Bajerna šokirao je fudbalski svet. Međutim, pouzdani fudbalski insajder Fabricio Romano otkriva da je svoje "ruke" u tom poslu imao Đozep Gvardiola. Bavarski velikan se nakon najteže sezone decenijama… »
Bajern imenovao novog trenera, Belgijanac potpisao trogodišnji ugovor

Bajern imenovao novog trenera, Belgijanac potpisao trogodišnji ugovor

Danas 29.05.2024
Fudbalski klub Bajern iz Minhena imenovao je danas Vensana Kompanija za novog trenera. Kompani je do sada bio trener Barnlija, sa kojim je imao ugovor do 2028. godine, pa će Bavarci engleskom klubu platiti obeštećenje od deset miliona funti. Belgijanac… »

Vesti dana »