Povezane vesti
O Saši Popoviću niko nije pričao na ovakav način, ali Snežana više neće da krije šta zaista misli o njemu
Svet & Skandal 30.05.2024
Snežana Đurišić o Saši Popoviću iznela mišljenje Diva narodne muzike Snežana Đurišić rado je govorila o svojim pevački počecima, karijeri, estradnim prijateljstvima, a dotakla se i odnosa koji ima sa Sašom Popovićem sa kojim već godinama… »
"Kada bih mu rekla da mi treba stan i da nemam para, evo šta bi uradio" Snežana Đurišić otkrila istinu o Saši Popoviću
Blic 30.05.2024
Pevačica Snežana Đurišić osvrnula se na početak karijere i u razgovoru za “Blic” otkrila šta je bilo najteže na putu ka uspehu. - To je teško pitanje za mene, jer sam ja počela kao devojčica da pevam. Imala sam roditelje iza sebe i meni… »
"Kada bih mu rekla da mi treba stan i da nemam para, evo šta bi uradio" Snežana Đurišić istinu o Saši Popoviću
Kurir 30.05.2024
Pevačica Snežana Đurišić osvrnula se na početak karijere i u razgovoru za šta je bilo najteže na putu ka uspehu. - To je teško pitanje za mene, jer sam ja počela kao devojčica da pevam. Imala sam roditelje iza sebe i meni zaista ništa nije… »
Vesti dana »

Student Pravnog fakulteta pretukao proferosrku i radnika obezbeđenja
Vreme pre 10 minutajoš 14 povezanih

Evropski lideri čestitaju novom predsedniku Poljske, a zlot gubi na vrednosti
Danas pre 1 satjoš 50 povezanih

Klimatska aktivistkinja Greta Tunberg i zvezda serije „Igra prestola“ na brodu koji plovi ka Gazi: „Razbićemo izraelsku blokadu“
Nova pre 25 minutajoš 34 povezane

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Radio sto plus pre 10 minutajoš 17 povezanih

Ruše se svi rekordi, ove nedelje i do 36 stepeni! Najavljen narandžasti meteoalarm, a nakon toplotnog talasa sledi zahlađenje
Alo pre 20 minutajoš 41 povezana