Повезане вести
Ниче Нови Чачак на левој обали Мораве: Гради се мост са четири коловозне траке који ће спојити села и повезати на хиљаде…
РИНА 30.05.2024
Ниче Нови Чачак на левој обали Мораве: Гради се мост са четири коловозне траке који ће спојити села и повезати на хиљаде људи, потписан меморандум о његовом пројектовању (ФОТО) Чачак - Чачанска села Пријевор и Парменац које… »
Потписан Меморандум о пројектовању моста преко Западне Мораве који ће повезивати Парменац и Пријевор
Глас Западне Србије 30.05.2024
Чачак - Данас је у Чачку потписан меморандум односно споразум о пројектовању моста преко Западне Мораве. Моморандум су потписали градоначелник Чачка Милун Тодоровић, директор ЈП „Путеви Србије” Зоран Дробњак и директор… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 32 минутајош 2 повезане