Povezane vesti
Rasim Ljajić: “Nismo glasni, ali smo korisniji od svih drugih”
Sandžak haber 30.05.2024
”Nismo puno pričali, na delu smo pokazivali šta je naša politika, a to je da ljudi imaju koristi od nas” kazao je predsednik SDPS-a Rasim Ljajić za RTV Novi Pazar. ”Mi možda nismo glasni ali smo sigurno korisniji od svih drugih. Drugi su… »
Rasim Ljajić: “Nismo glasni, ali smo korisniji od svih drugih”
IndeksOnline 30.05.2024
”Nismo puno pričali, na delu smo pokazivali šta je naša politika, a to je da ljudi imaju koristi od nas” kazao je predsednik SDPS-a Rasim Ljajić za RTV Novi Pazar. ”Mi možda nismo glasni ali smo sigurno korisniji od svih drugih. Drugi su… »
Ljajić: ”Nismo glasni ali smo korisni, ljudi su prepoznali tu politiku”
RTV Novi Pazar 30.05.2024
”Nismo puno pričali, na delu smo pokazivali šta je naša politika, a to je da ljudi imaju koristi od nas” kazao je predsednik SDPS-a Rasim Ljajić za našu televiziju. ”Mi možda nismo glasni ali smo sigurno korisniji od svih drugih. Drugi su… »
Vesti dana »
Studenti iz Beograda kreću u Novi Sad – „nije teška naša šetnja, već 12 godina pod ovim režimom“ UŽIVO
Novi magazin pre 52 minutajoš 46 povezanih
Uživo "nema preživelih, prelazimo na drugu operaciju" Tragedija u Vašingtonu, desetine mrtvih, tela leže na obali reke: Oglasio se Tramp, poznato ko je bio u letelici smrti (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
Konačno se oglasio inženjer Đajić na Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Nova pre 8 satijoš 4 povezane
„Uveden moratorijum na štrajk“: Ministarka prosvete i tri reprezentativna sindikata potpisali ugovor
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana