Povezane vesti
Incident u Vajskoj: Koškanje između aktivista dve izborne liste (VIDEO)
Moj Novi Sad 30.05.2024
Grupa građana "Moj Bač – Sloboda za sve!" saopštila je da su, za vreme promotivnog skupa na pijaci u Vajskoj, doživeli opstrukciju od strane aktivista Srpske napredne stranke (SNS). – Dok je nosilac naše liste, Zdravko Vulin Đađe, govorio našim… »
VIDEO Incident u Vajskoj: Aktivisti SNS napali Grupu građana "Moj Bač - Sloboda za sve"
Radio 021 30.05.2024
Grupa građana "Moj Bač - Sloboda za sve" saopštila je da su članovi Srpske napredne stranke (SNS) danas napali njihove aktiviste u Vajskoj. Naime, ta grupa građana održala je promotivni skup na pijaci u Vajskoj, predstavljajući svoju listu pred žiteljima… »
Grupa građana „Moj Bač – Sloboda za sve“: „Nasilnici iz SNS napali naše aktiviste u Vajskoj, samo srećom sprečeno je veće…
Danas 30.05.2024
Grupa građana „Moj Bač – Sloboda za sve!“ održala je danas promotivni skup na pijaci u Vajskoj, predstavljajući svoju listu pred žiteljima ovog mesta, kada su ih napali kako saopštavaju „nasilnici iz Srpske napredne stranke“. Dok je nosilac liste… »
Vesti dana »
Nevreme poharalo Sloveniju, haos počeo u Hrvatskoj! U Zagrebu potop, stabla padaju na kola: Veći deo Jadrana u opasnosti, izdato upozorenje
Blic pre 18 minutajoš 48 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 13. maj 2026: Sutra jutro sveže i vedro, na istoku i jugu oblačno i kiša
Beta pre 23 minutajoš 25 povezanih
Prijava protiv vozača koji je nakon svađe u centru Novog Sada metalnom kopčom u glavu udario mušarca
Radio 021 pre 1 satjoš 33 povezane
Prvi zvaničnik koji je javno potvrdio: Izrael isporučio Emiratima Gvozdenu kupolu tokom rata sa Iranom
Večernje novosti pre 2 satajoš 16 povezanih