Povezane vesti
Incident u Vajskoj: Koškanje između aktivista dve izborne liste (VIDEO)
Moj Novi Sad 30.05.2024
Grupa građana "Moj Bač – Sloboda za sve!" saopštila je da su, za vreme promotivnog skupa na pijaci u Vajskoj, doživeli opstrukciju od strane aktivista Srpske napredne stranke (SNS). – Dok je nosilac naše liste, Zdravko Vulin Đađe, govorio našim… »
VIDEO Incident u Vajskoj: Aktivisti SNS napali Grupu građana "Moj Bač - Sloboda za sve"
Radio 021 30.05.2024
Grupa građana "Moj Bač - Sloboda za sve" saopštila je da su članovi Srpske napredne stranke (SNS) danas napali njihove aktiviste u Vajskoj. Naime, ta grupa građana održala je promotivni skup na pijaci u Vajskoj, predstavljajući svoju listu pred žiteljima… »
Grupa građana „Moj Bač – Sloboda za sve“: „Nasilnici iz SNS napali naše aktiviste u Vajskoj, samo srećom sprečeno je veće…
Danas 30.05.2024
Grupa građana „Moj Bač – Sloboda za sve!“ održala je danas promotivni skup na pijaci u Vajskoj, predstavljajući svoju listu pred žiteljima ovog mesta, kada su ih napali kako saopštavaju „nasilnici iz Srpske napredne stranke“. Dok je nosilac liste… »
Vesti dana »
(Foto, video) Drastično porastao broj mrtvih, proglašeno vanredno stanje! Horor prizori iz skijališta u Švajcarskoj: Ima mnogo žrtava i 100 povređenih u paklenoj novogodišnjoj noći
Blic pre 20 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak 1. januar 2026: Danas umereno oblačno, temperatura do 10
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Hersonska oblast: 24 poginula u napadu dronovima tokom dočeka Nove godine
NIN pre 15 minutajoš 14 povezanih
Hitna pomoć: Velik broj intervencija ali bez težih povreda, dosta pijanih, pa i među mladima
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih