Povezane vesti

Incident u Vajskoj: Koškanje između aktivista dve izborne liste (VIDEO)

Incident u Vajskoj: Koškanje između aktivista dve izborne liste (VIDEO)

Moj Novi Sad 30.05.2024
Grupa građana "Moj Bač – Sloboda za sve!" saopštila je da su, za vreme promotivnog skupa na pijaci u Vajskoj, doživeli opstrukciju od strane aktivista Srpske napredne stranke (SNS). – Dok je nosilac naše liste, Zdravko Vulin Đađe, govorio… »
VIDEO Incident u Vajskoj: Aktivisti SNS napali Grupu građana "Moj Bač - Sloboda za sve"

VIDEO Incident u Vajskoj: Aktivisti SNS napali Grupu građana "Moj Bač - Sloboda za sve"

Radio 021 30.05.2024
Grupa građana "Moj Bač - Sloboda za sve" saopštila je da su članovi Srpske napredne stranke (SNS) danas napali njihove aktiviste u Vajskoj. Naime, ta grupa građana održala je promotivni skup na pijaci u Vajskoj, predstavljajući svoju listu pred… »
Grupa građana „Moj Bač – Sloboda za sve“: „Nasilnici iz SNS napali naše aktiviste u Vajskoj, samo srećom sprečeno…

Grupa građana „Moj Bač – Sloboda za sve“: „Nasilnici iz SNS napali naše aktiviste u Vajskoj, samo srećom sprečeno…

Danas 30.05.2024
Grupa građana „Moj Bač – Sloboda za sve!“ održala je danas promotivni skup na pijaci u Vajskoj, predstavljajući svoju listu pred žiteljima ovog mesta, kada su ih napali kako saopštavaju „nasilnici iz Srpske napredne stranke“. Dok je… »

Vesti dana »