Povezane vesti
Asovi Partizana u danu prikupili 15.000 potpisa
Sportski žurnal 30.05.2024
Rapidno raste podrška navijača za bolje dane Partizana. Apel za spas Partizana nekadašnjih asova i trenera crno-belih, podržan od navijačke grupe „grobari jug”, beleži od jučerašnje promocije enorman rast potpisnika. Čak 13.500 ljudi je do podneva… »
Najavljuju se promene u Humskoj: Veliki odaziv navijača „Apelu za spas Partizana“, ovo su naredni koraci!
Hot sport 30.05.2024
U planu je da se skupljanje potpisa nastavi i ispred stadiona Činjenica je da se FK Partizan nalazi u lošem stanju, međutim, do skoro niko ništa nije preuzimao po tom pitanju. Ipak, navijačima polako „puca film“ i žele hitne promene u Humskoj. Tako smo… »
Vesti dana »
Đoković: Siner i Alkaraz su nivo iznad u odnosu na sve nas, ali tu sam i dalje
RTS pre 13 minutajoš 49 povezanih
RHMZ upozorava: Olujni vetrovi i ledena kiša sutra prete ovim delovima Srbije, biće i snega
Telegraf pre 8 minutajoš 35 povezanih
Evroparlamentarci u Novom Sadu, razgovor sa aktivistima i polaganje cveća za žrtve na železničkoj stanici
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih
Akcija Zajedno za studente na Trgu Nikole Pašića, pristalice vlasti se okupile u Pionirskom parku (FOTO)
Insajder pre 18 minutajoš 17 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih