Повезане вести
Вучевић: Потребна нам је победа и у Нишу као почетак свега што Србија треба да буде
Политика 30.05.2024
НИШ – Председник Српске напредне странке (СНС) и премијер Србије Милош Вучевић нагласио је данас да је 2. јуна у Нишу потребна победа листе окупљене око СНС, као почетак свега онога што Србија треба да буде сутра - још боља… »
Манојловић: За остале градове ће се видети, али у Нишу, 2. јуна, мора да сване
Нова 30.05.2024
Председник покрета "Крени - промени“ Саво Манојловић позвао је вечерас грађане Ниша да изађу на предстојеће изборе и гласају за листу тог покрета. „За остале градове ћемо видети, али у Нишу „мора да сване“, рекао је Манојловић на… »
Вучић: Најтеже би ме погодило да СНС не победи у Нишу
Нова 30.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас како би га "најтеже погодило" ако би Српска напредна странка изгубила локалне изборе у Нишу. „Рођен сам у Београду и ту ћу гласати, али како бих вам рекао најтеже би ме… »
Вучић у Нишу није дошао на дебату на коју га је позвала опозиција
Нови магазин 30.05.2024
Кандидат за градоначелника Ниша коалиције "Бирамо Ниш" Ђорђе Станковић је вечерас у 20 часова дошао испред Градске куће на дебату на коју је пред недељне локалне изборе позвао носиоца листе "Ниш сутра" - председника Србије… »
Вучић на завршној конвенцији у Нишу позвао грађане да изађу на изборе
Инсајдер 30.05.2024
Председник Србије Александар Вучић је данас у Нишу позвао грађане да изађу на локалне изборе 2. јуна и гласају за листу владајуће коалиције и тиме "спрече да се држава врати у време корупције и затварања фабрика". Изборна тишина… »
Вучић у Нишу: Глас за власт спречава повратак државе у корупцију и затварање фабрика
Нови магазин 30.05.2024
Председник Србије Александар Вучић је данас у Нишу позвао грађане да изађу на локалне изборе 2. јуна и гласају за листу владајуће коалиције и тиме "спрече да се држава врати у време корупције и затварања фабрика". Он је на… »
"У недељу, ће ги онодимо" Дачић позвао људе да гласају за листу Александар Вучић-Ниш сутра:"Имамо један интерес, а то је…
Курир 30.05.2024
Поштоване Нишлије, даме и господо, браћо и сестре, ја уобичајено кажем "другарице и другови", заустио је Ивица Дачић на почетку говора на скупу листе Александар Вучић Ниш сутра, након чега га је прекинуо долазак председника… »
"Слушали смо, записивали и разумели визију за Ниш" Брнабић на скупу "Александар Вучић - Ниш сутра": Дајте све од себе у недељу…
Курир 30.05.2024
Председница Народне скупштине, Ана Брнабић обратила се окупљеним грађанима на скупу изборне листе "Александар Вучић - Ниш сутра" у Спортској хали "Чаир" у Нишу. Она је на самом почетку узвикнула "свака част, Ниш", одушевљена… »
Вести дана »
Незапамћен број пријављених за пешачење до Новог Сада: Студенти у блокади упутили важан апел грађанима
Правда пре 52 минутајош 32 повезане
Прелазак Србије на зимско рачунање времена 26. октобра 2025. године
Наслови.аи пре 27 минутајош 57 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 6 сатијош 20 повезаних
Париз: Међедовић поражен од Гофана на старту квалификација
Спортски журнал пре 1 минутјош 33 повезане