Повезане вести

Вучевић: Потребна нам је победа и у Нишу као почетак свега што Србија треба да буде

Вучевић: Потребна нам је победа и у Нишу као почетак свега што Србија треба да буде

Политика 30.05.2024
НИШ – Председник Српске напредне странке (СНС) и премијер Србије Милош Вучевић нагласио је данас да је 2. јуна у Нишу потребна победа листе окупљене око СНС, као почетак свега онога што Србија треба да буде сутра - још боља… »
Манојловић: За остале градове ће се видети, али у Нишу, 2. јуна, мора да сване

Манојловић: За остале градове ће се видети, али у Нишу, 2. јуна, мора да сване

Нова 30.05.2024
Председник покрета "Крени - промени“ Саво Манојловић позвао је вечерас грађане Ниша да изађу на предстојеће изборе и гласају за листу тог покрета. „За остале градове ћемо видети, али у Нишу „мора да сване“, рекао је Манојловић на… »
Вучић: Најтеже би ме погодило да СНС не победи у Нишу

Вучић: Најтеже би ме погодило да СНС не победи у Нишу

Нова 30.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас како би га "најтеже погодило" ако би Српска напредна странка изгубила локалне изборе у Нишу. „Рођен сам у Београду и ту ћу гласати, али како бих вам рекао најтеже би ме… »
Вучић у Нишу није дошао на дебату на коју га је позвала опозиција

Вучић у Нишу није дошао на дебату на коју га је позвала опозиција

Нови магазин 30.05.2024
Кандидат за градоначелника Ниша коалиције "Бирамо Ниш" Ђорђе Станковић је вечерас у 20 часова дошао испред Градске куће на дебату на коју је пред недељне локалне изборе позвао носиоца листе "Ниш сутра" - председника Србије… »
Вучић на завршној конвенцији у Нишу позвао грађане да изађу на изборе

Вучић на завршној конвенцији у Нишу позвао грађане да изађу на изборе

Инсајдер 30.05.2024
Председник Србије Александар Вучић је данас у Нишу позвао грађане да изађу на локалне изборе 2. јуна и гласају за листу владајуће коалиције и тиме "спрече да се држава врати у време корупције и затварања фабрика". Изборна тишина… »
Вучић у Нишу: Глас за власт спречава повратак државе у корупцију и затварање фабрика

Вучић у Нишу: Глас за власт спречава повратак државе у корупцију и затварање фабрика

Нови магазин 30.05.2024
Председник Србије Александар Вучић је данас у Нишу позвао грађане да изађу на локалне изборе 2. јуна и гласају за листу владајуће коалиције и тиме "спрече да се држава врати у време корупције и затварања фабрика". Он је на… »
"У недељу, ће ги онодимо" Дачић позвао људе да гласају за листу Александар Вучић-Ниш сутра:"Имамо један интерес, а то је…

"У недељу, ће ги онодимо" Дачић позвао људе да гласају за листу Александар Вучић-Ниш сутра:"Имамо један интерес, а то је…

Курир 30.05.2024
Поштоване Нишлије, даме и господо, браћо и сестре, ја уобичајено кажем "другарице и другови", заустио је Ивица Дачић на почетку говора на скупу листе Александар Вучић Ниш сутра, након чега га је прекинуо долазак председника… »
"Слушали смо, записивали и разумели визију за Ниш" Брнабић на скупу "Александар Вучић - Ниш сутра": Дајте све од себе у недељу…

"Слушали смо, записивали и разумели визију за Ниш" Брнабић на скупу "Александар Вучић - Ниш сутра": Дајте све од себе у недељу…

Курир 30.05.2024
Председница Народне скупштине, Ана Брнабић обратила се окупљеним грађанима на скупу изборне листе "Александар Вучић - Ниш сутра" у Спортској хали "Чаир" у Нишу. Она је на самом почетку узвикнула "свака част, Ниш", одушевљена… »

Вести дана »