Povezane vesti
Preokret karijere Olge Danilović: Bila na ivici provalije, pa napravila čudo i eliminisala 10. teniserku sveta
Telegraf 30.05.2024
Fenomenalan rezultat srpske teniserke. Kakav podvig Olge Danilović! Srpska teniserka se plasirala u 3. kolo Rolan Garosa, pošto je savladala 10. teniserku sveta Danijel Kolins, posle paklene borbe i velikog preokreta sa 6:7, 7:5, 6:4. Naša teniserka je… »
Kraj za Lajovića na Rolan Garosu: Srbin eliminisan posle velike borbe
Večernje novosti 30.05.2024
SRBIJA je ostala sa samo Novakom Đokovićem kao jedinim predstavnikom u muškoj konkurenciji na Rolan Garosu, pošto je Dušan Lajović izgubio u drugom kolu od Tejlora Frica sa 6:3, 3:6, 6:3, 6:4. G.Šljivić Nije uspeo 61. igrač planete da napravi… »
Olga preokretom preko desete teniserke sveta do trećeg kola u Parizu (foto, video)
Sportski žurnal 30.05.2024
U trećem kolu Olga Danilović će igrati protiv Hrvatice Done Vekić. Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je posle tri seta pobedila desetu teniserku sveta Amerikanku Danijel Kolins 6:7, 7:5, 6:4. Danilović… »
Đoković ima svetsku ekskluzivu: "Znam šta je Jokić odlučio o Olimpijskim igrama!"
Sportske.net 30.05.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković našalio se na konferenciji za medije posle plasmana u treće kolo Rolan Garosa kako zna odluku Nikole Jokića povodom njegovog učešća na predstojećim Olimpijskim igrama. Nakon završetka sezone sa Denver… »
Đoković pričao o Jokiću i reprezentaciji: „Imam ekskluzivne informacije!“
Hot sport 30.05.2024
Evo šta ima da kaže Nole na tu temu! Konferencija za medije nakon Novakove pobede nad Karbaljesom Baenom na drugom kolu Rolan Garosa nije izostavila neke iznenađujuće teme. Novak Đoković, u razgovoru sa srpskim novinarima, nije mogao da izbegne… »
Đoković o Jokiću: "Imam ekskluzivne informacije"
B92 30.05.2024
Konferencije za medije Novaka Đokovića često umeju da skrenu sa teniskih tema, a izuzetak nije bila ni ona posle pobede nad Karbaljesom Baenom u drugom kolu Rolan Garosa. U razgovoru sa srpskim novinarima povela se priča o Nikoli Jokiću i njegovom… »
Novak Đoković: Imam ekskluzivu! Voleo bih da Jokić igra
Sport klub 30.05.2024
Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, a potom je na konferenciji za medije dobio jedno zanimljivo pitanje. Ticalo se drugo sporta, koji Đoković i te kako voli i gleda kada god je u prilici. ROLAN GAROS Novak… »
Već poznato kad Olga igra: Šta su organizatori mislili?
Sport klub 30.05.2024
Vrlo čudna odluka organizatora koji su zaduženi za kreiranje dnevnih programa na Rolan Garosu. Jasno je da je čitav sistem poremetila kiša koja (pre)često prekidala mečeva. ROLAN GAROS Novak Đoković: Imam ekskluzivu! Voleo bih da Jokić igra… »
"Imam ekskluzivne informacije!" Novak o tome da li će Jokić da igra za reprezentaciju na Olimpijskim igrama
Večernje novosti 30.05.2024
NOVAK Đoković govorio je posle pobede u drugom kolu Rolan Garosa i o najboljem košarkašu sveta Nikoli Jokiću. Foto: Goran Čvorović Imam nešto što drugi nemaju, ali neću da kažem! Tim rečima našalio se Novak Đoković, odgovarajući na pitanje… »
Olga Danilović napravila senzaciju: Srpska teniserka posle velikog preokreta šokirala favorizovanu Amerikanku!
Kurir 30.05.2024
Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa Olga Danilović priredila je veliko iznenađenje pošto je eliminisala Amerikanku Danijel Kolins sa 2:1 po setovima 6:7, 7:5, 6:4. Jedan od najdramatičnijih mečeva u ženskoj… »
Olgine suze u Parizu posle velike pobede FOTO
B92 30.05.2024
Koliko je pobeda nad Danijelom Kolins značila Olgi Danilović, dovoljno govore suze srpske teniserke po okončanju meča. Bila je Olga na gem od eliminacije. Amerikanki je bio potreban još jedan osvojen servis gem, ali od tog trenutka na kraju drugog… »
Olga imala samo jedno pitanje posle velike pobede: "Gde su moji?" FOTO
B92 30.05.2024
Nije mogla da sakrije radost Olga Danilović posle prolaska u treće kolo Rolan Garosa. Srpska teniserka je napravila verovatno i najveće iznenađenje na turniru eliminisavši 10. teniserku sveta Danijelu Kolins. Bila je Danilović na gem od ispadanja… »
Srpska zastava i Francuska zemlja, ovako je Olga proslavila! Šokirala na Rolan Garosu, pa viknula: Gde su moji?
Mondo 30.05.2024
Olga Danilović je napravila verovatno najveću senzaciju na ovogodišnjem Rolan Garosu, a to je znala i da proslavi. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića. Olga Danilović je napravila verovatno najveću senzaciju na ovogodišnjem… »
Šok na Rolan Garosu - Olga napravila čudo: Bila na pragu poraza, pa podsetila Amere ko je Danilović!
Mondo 30.05.2024
Olga Danilović se borila, bila nadomak velikog poraza, ali je na kraju ipak uspela da prođe dalje i napravi iznenađenje na Rolan Garosu! Olga Danilović se borila, bila nadomak velikog poraza, ali je na kraju ipak uspela da prođe dalje i napravi… »
Olga Danilović napravila najveće iznenađenje na RG - prekinuta oproštajna turneja Kolinsove
B92 30.05.2024
Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa. Danilovićeva je bila bolja od jednih od najboljih teniserki sveta u ovom trenutku Danijele Kolins posle preokreta rezultatom 7:6(3), 5:7, 4:6 posle meča koji je zvanično trajao… »
Olga Danilović u suzama posle preokreta karijere: Nije mogla da zadrži emocije, slomila se pred publikom
Telegraf 30.05.2024
Emotivno je proslavila trijumf nad Danijel Kolins srpska teniserka. Olga Danilović je napravila preokret karijere i odigrala jedan od najboljih mečeva u svom životu, pošto je eliminsala 10. teniserku sveta Danijel Kolins koja je u fenomenalnoj formi… »
Evo šta je sve zaradila Olga Danilović posle pobede karijere na Rolan Garosu!
Telegraf 30.05.2024
Veliki uspeh naše teniserke koju čeka značajan skok na VTA listi. Olga Danilović je napravila jedan od najvećih podviga u svojoj karijeri na Grend slemu, pošto je posle velikog preokreta uspela da savlada 10. teniserku sveta Danijel Kolins. Ovo je… »
"Kod nas se nije postavljalo pitanje!" Srbija čeka Jokića, a oglasio se Dejan Bodiroga!
Mondo 30.05.2024
Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije oglasio se oko igranja za nacionalni tim Nikole Jokića. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije oglasio se oko igranja za nacionalni tim Nikole Jokića. Najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić rano je završio… »
Vesti dana »
Problematičan od mladosti, uzeo ženino prezime: Milorad Ulemek Legija je osuđen na 40 godina zbog ubistva premijera Đinđića: 14 meseci od akcije "Sablja" išetao iz kuće pred Žandarmeriju
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Trampov savetnik poručuje da Ukrajina mora da se fokusira na mir, a ne na teritorije
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Carski pingvin se pojavio na plaži u Australiji, hiljadama kilometara od Antarktika
Insajder pre 4 satijoš 1 povezana