Povezane vesti

"Vojaž više nije deo naše ekipe" Heni osuo paljbu po kolegi, otkrio istinu: Sa svima smo uspeli da se dogovorimo, samo sa…

"Vojaž više nije deo naše ekipe" Heni osuo paljbu po kolegi, otkrio istinu: Sa svima smo uspeli da se dogovorimo, samo sa…

Kurir 30.05.2024
Reper Heni za Kurir je otkrio detalje o sukobu sa Mihajlom Veruovićem Vojažem. - Nije prvi put, ranije se desilo jednom. To je fazon "Zvezde Granda", samo naravno dosta modernije. To je bilo jako logično, da se desi album u kom će svako imati po jednu… »
Oni su moji prijatelji: Nući otkrio detalje saradnje sa svojim kolegama (foto)

Oni su moji prijatelji: Nući otkrio detalje saradnje sa svojim kolegama (foto)

Večernje novosti 30.05.2024
REPER Igor Panić Nući pojavio se na promociji novog albuma "Generacije Zed", čiji je i sam član od početka. FOTO: Novosti Iako je album snimila kompletna ekipa Generacije Zed, Vojaž se nije našao na spisku autora. - Vojaža i dalje smatram delom… »
"Vojaža i dalje smatram delom ekipe, ali..." Nući otkrio: Svi osim njega su na okupu: "On mi je prijatelj, ali i ostali su"

"Vojaža i dalje smatram delom ekipe, ali..." Nući otkrio: Svi osim njega su na okupu: "On mi je prijatelj, ali i ostali su"

Kurir 30.05.2024
Reper Nući pojavio se na promociji novog albuma Generacije Zed, čiji je i sam član od početka. On je za ovu priliku odabrao elegantno odelo, a ovo je prvi put da repera vidimo u ovom izdanju. - Mislim da je konačno povod dovoljno jak da mogu ovako da… »

Vesti dana »