Повезане вести
Академик Владимир Костић: У недељу ћу бити на свом бирачком месту
Инсајдер 30.05.2024
Академик Владимир Костић рекао је вечерас да је зачуђен изјавама судије Миодрага Мајића које не представљају став иницијативе "ПроГлас" о предстојећим изборима, те најавио да ће у недељу, 2. јуна "бити на свом бирачком месту"… »
Академик Костић: Изненађен сам изјавом Мајића, ја ћу у недељу бити на свом бирачком месту
Нова 30.05.2024
Академик и један од оснивача "ПроГласа" Владимир Костић изјавио је вечерас како је изненађен изјавом судије Миодрага Мајића о предстојећим изборима и том приликом је навео да ће он изаћи у недељу на биралишта. „Зачуђен сам… »
Бивши председник САНУ-а: У недељу ћу бити на свом бирачком месту
Радио 021 30.05.2024
Академик Владимир Костић рекао је да ће у недељу, 2. јуна изаћи на изборе. Како преноси Време, академик је зачуђен изјавама судије Миодрага Мајића о изборима 2. јуна, те је рекао да "изборни услови нису поштени и да утолико више… »
Вести дана »
Пиштољ, муниција, ножеви, мачете, фантомка: Шта је све полиција пронашла у претресима на 9 локација у Прешеву (фото)
Курир пре 39 минутајош 31 повезана
Несрећа у Хрватској: Двојица миграната настрадала у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 4 минутајош 27 повезаних
САД и Русија биле против Генерална скупштина УН усвојила резолуцију о Чернобиљу: Мења се име града и нуклеарке
Блиц пре 1 сатјош 25 повезаних
Шапић: Нисам размишљао да поднесем оставку због блокаде гараже у Пионирском парку
Бета пре 4 минутајош 18 повезаних