Povezane vesti
Akademik Vladimir Kostić: U nedelju ću biti na svom biračkom mestu
Insajder 30.05.2024
Akademik Vladimir Kostić rekao je večeras da je začuđen izjavama sudije Miodraga Majića koje ne predstavljaju stav inicijative "ProGlas" o predstojećim izborima, te najavio da će u nedelju, 2. juna "biti na svom biračkom mestu". Majić koji je inicijator… »
Akademik Kostić: Iznenađen sam izjavom Majića, ja ću u nedelju biti na svom biračkom mestu
Nova 30.05.2024
Akademik i jedan od osnivača "ProGlasa" Vladimir Kostić izjavio je večeras kako je iznenađen izjavom sudije Miodraga Majića o predstojećim izborima i tom prilikom je naveo da će on izaći u nedelju na birališta. „Začuđen sam izjavama sudije Majića koje ne… »
Bivši predsednik SANU-a: U nedelju ću biti na svom biračkom mestu
Radio 021 30.05.2024
Akademik Vladimir Kostić rekao je da će u nedelju, 2. juna izaći na izbore. Kako prenosi Vreme, akademik je začuđen izjavama sudije Miodraga Majića o izborima 2. juna, te je rekao da "izborni uslovi nisu pošteni i da utoliko više borba onih koji se pod… »
Vesti dana »
MOL dobio zvaničnu licencu od OFAC-a za pregovore o NIS-u: Amerika odobrila nastavak razgovora o kupovini ruskog udela
Kurir pre 7 satijoš 22 povezane
Basketaši Srbije u polufinalu Svetskog prvenstva, srušili olimpijskog šampiona
Radio 021 pre 1 danjoš 28 povezanih
VIDEO Šampionka Rolan Garosa morala da gleda kako sklanjaju zastavu njene zemlje: Neprijatnost na "Šatrijeu" posle finala
Nova pre 8 satijoš 29 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Za tri meseca u Libanu u izraelskim napadima ubijeno 3.593 osoba, ranjeno 10.990; Izrael tajno rasporedio jedinice u Azerbejdžanu
RTV pre 1 danjoš 56 povezanih
Formula 1 u Monaku? Ma ne, svi su gledali u Kim Kardašijan zbog novog dečka
Mondo pre 10 satijoš 29 povezanih