Povezane vesti
Episkop Irinej pred izbore blagoslovio kandidata SNS-a za gradonačelnika Novog Sada
Danas 31.05.2024
Pred lokalne izbore u nedelju, 2. juna, Bački episkop Srpske pravoslavne crkve Irinej Bulović blagoslovio je danas gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića i prvu na listi Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Novom Sadu Vesnu Turkulov. Turkulov… »
Nenadić (TS): Gradonačelnik Novog Sada promoviše kandidata SNS u aktivnostima lokalne samouprave
Danas 30.05.2024
Programski direktor Transparentnosti Srbije Nemanja Nenadić izjavio je da će podneti prijavu Agenciji za sprečavanje korupcije protiv gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića zbog funkcionerske kampanje. On je za portal 021 kao posebno problematično naveo… »
Vesti dana »
Evo kada stiže drastično zahlađenje! Temperatura pada za 15 stepeni: Ovi predeli već na udaru, prete i oluje
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Šapić: Sutra počinje podela kartica za besplatno korišćenje bazena u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 19 povezanih
Odbačena krivična prijava protiv Veselina Milića: Tužilaštvo tvrdi da nije pomogao učiniocu, nastavljaju da istražuju da li je propustio da prijavi slučaj
Nova pre 16 minutajoš 40 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 2 satajoš 18 povezanih
Kratak rok za završetak pregovora o NIS-u, najvažnije naći dugoročno rešenje: Oglasila se ministarka energetike
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih