Povezane vesti
Vučić: "Predviđam velike sukobe u svetu i plašim se da sam u pravu" (foto)
Blic 30.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na TV "Pink" nakon završnog predizbornog skupa u hali "Čair" u Nišu. On je na početku rekao da su za njega svaki izbori važni. - Za mene su svaki izbori važni. Postoje ljudi koji znaju koliko je… »
Vučić tokom gostovanja na Pinku: Najneizvesnije će biti u Nišu
Danas 30.05.2024
Tokom gostovanja u specijalnoj emisiji na televiziji Pink, Aleksandar Vučić je rekao da nije siguran u pobedu naprednjaka u Nišu. – Ljudi ne shvataju da mogu stvari da budu mnogo lošije. Danas kad smo bili u Nišu, pošto mi se čini da će tamo biti… »
Vesti dana »
„Dnevnik” saznaje: Pritvor zbog pokušaja ubistva u Ratkovu osumnjičeni za pucnjavu izneo odbranu u somborskom tužilaštvu u krvavom obračunu u pekari teško povređen muškarac
Dnevnik pre 53 minutajoš 44 povezane
Đilas (SSP): Oliver Ivanović žrtva političkog nasilja koje još uvek nije kažnjeno
Beta pre 6 satijoš 25 povezanih
ANEM o slučaju Jelene Kleut: Pojačava se represija na univerzitetima i nad profesorima novinarstva
N1 Info pre 38 minutajoš 55 povezanih
Filmska potera u Novom Sadu: Muškarac u "fiatu" bežao od policije kroz ceo grad, uhvaćen tek kada je uradio ovo (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 64 povezane
Manojlović: Oliver Ivanović je prva žrtva Briselskog sporazuma, odgovornost Beograda, Prištine i međunarodne zajednice
Beta pre 4 satijoš 31 povezana