Povezane vesti
Poslednja prognoza za izbore u Beogradu: Izlaznost 49,6 odsto, SNS ima podršku 47,7 odsto glasača
Blic 30.05.2024
Istraživanje opredeljenja birača koju je uradi Ipsos pokazuje da na beogradskim izborima lista Aleksandar Vučić – Beograd sutra ima podršku 47.7% birača, dok su sledeće po snazi liste Dr Savo Manojlović – I ja sam Beograd – Kreni-Promeni sa 16.3% i lista… »
Ipsos objavio procenu rezultata beogradskih izbora
Danas 30.05.2024
Istraživanje opredeljenja birača koju je uradi Ipsos pokazuje da na beogradskim izborima lista Aleksandar Vučić – Beograd sutra ima podršku 47.7% birača, dok su sledeće po snazi liste Dr Savo Manojlović – I ja sam Beograd – Kreni-Promeni sa 16.3% i lista… »
Vesti dana »
Penjaroja oprezan pred Bosnu: "Nismo trenirali u kompletnom sastavu"
Nova pre 18 minutajoš 31 povezana
uživo Rat na Bliskom istoku: Eksplozije u Teheranu, Iran gađao tankere i američku vojnu bazu, novi talas napada
NIN pre 23 minutajoš 64 povezane
"Prvi put posle hiljadu godina! Rekli su hvala!": Tramp naredio veliki napad na Iran - ili predaja ili propast!
Pravda pre 1 satjoš 27 povezanih
Đedović Handanović: Početak izgradnje prve nuklearke u Srbiji pre 2035. Koštaće nas tri milijarde evra
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Eksplozije u Teheranu, iranski predsednik se izvinio susedima; Vašington post: Rusija dostavlja Iranu podatke o američkim položajima
RTS pre 23 minutajoš 27 povezanih