Povezane vesti
Vladimir Kostić: U nedelju ću biti na svom biračkom mestu, začuđen sam izjavama Miodraga Majića
NIN 31.05.2024
Akademik Vladimir Kostić rekao je da je začuđen izjavama sudije Miodraga Majića koje ne predstavljaju stav inicijative "ProGlas" o predstojećim izborima, te najavio da će u nedelju, 2. juna "biti na svom biračkom mestu". Majić, jedan od inicijatora… »
Akademik Vladimir Kostić iz ProGlasa: Začuđen sam izjavom sudije Majića, ja ću u nedelju biti na svom biračkom mestu
Danas 31.05.2024
„Začudjen sam izjavama sudije Miodraga Majića koje ne predstavljaju stav ProGlasa, a i u izvesnoj meri su suprotne našem dogovoru unutar ProGlasa“ – izjavio je za Danas Vladimir Kostić, bivši predsednik SANU i inicijator ProGlasa. „Izborni uslovi nisu… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do 23. juna
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 27 povezanih
SRCE: Načelnik beogradske policije saučestvuje u zločinima dok građane obmanjuje o bezbednosti
Beta pre 15 minutajoš 102 povezane
Izvršni direktor za strategiju MOL Grupe: Pregovara se na tri nivoa o kupovini ruskog udela NIS-a
N1 Info pre 44 minutajoš 46 povezanih
Vremenska prognoza Srbije za 15. do 17. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne, nestabilno i hladnije vikendom
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 34 povezane