Povezane vesti
Vladimir Kostić: U nedelju ću biti na svom biračkom mestu, začuđen sam izjavama Miodraga Majića
NIN 31.05.2024
Akademik Vladimir Kostić rekao je da je začuđen izjavama sudije Miodraga Majića koje ne predstavljaju stav inicijative "ProGlas" o predstojećim izborima, te najavio da će u nedelju, 2. juna "biti na svom biračkom mestu". Majić, jedan od inicijatora… »
Akademik Vladimir Kostić iz ProGlasa: Začuđen sam izjavom sudije Majića, ja ću u nedelju biti na svom biračkom mestu
Danas 31.05.2024
„Začudjen sam izjavama sudije Miodraga Majića koje ne predstavljaju stav ProGlasa, a i u izvesnoj meri su suprotne našem dogovoru unutar ProGlasa“ – izjavio je za Danas Vladimir Kostić, bivši predsednik SANU i inicijator ProGlasa. „Izborni uslovi nisu… »
Vesti dana »

Vučić: Izbori će biti raspisani pre krajnjeg ustavnog i zakonskog roka
Morava info pre 1 satjoš 30 povezanih

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 1 satjoš 31 povezana

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 2 satajoš 24 povezane

Uživo Odobreno preuzimanje kontrole; Nemačka povukla ključan potez; Jeziva pretnja Hamasa FOTO/VIDEO
B92 pre 3 satajoš 41 povezana