Povezane vesti
Filip je heroj iz Čačka koji se našao na mestu udesa na autoputu: Odmah iz gepeka izvadio svoj "plavi" ranac
Telegraf 31.05.2024
"Naleteo sam odmah posle udesa, video sam dečka kako leži i krvari, bio je pored smrskanog automobila" Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu iz Beograda ka Čačku u blizini naplatne rampe Obrenovac došlo je do teže gsudara dva putnička vozila, pežoa… »
Krvav dečko sedi pored smrskanog automobila, odmah sam prileteo u pomoć: Flip je heroj iz Čačka koji se našao na licu…
Sandžak haber 31.05.2024
Čačak – Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu iz Beograda ka Čačku u blizini naplatne rampe Obrenovac došlo je do teže gsudara dva putnička vozila, pežoa čačanskih i audija užičkih tablica. Sreća u nesreći je to što je neposredno nakon… »
Krvav dečko sedi pored smrskanog automobila, odmah sam prileteo u pomoć: Flip je heroj iz Čačka koji se našao na licu…
IndeksOnline 31.05.2024
Čačak – Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu iz Beograda ka Čačku u blizini naplatne rampe Obrenovac došlo je do teže gsudara dva putnička vozila, pežoa čačanskih i audija užičkih tablica. Sreća u nesreći je to što je neposredno nakon… »
RINA 31.05.2024
Krvav dečko sedi pored smrskanog automobila, odmah sam prileteo u pomoć: Flip je heroj iz Čačka koji se našao na licu mesta udesa na autoputu, odmah je iz gepeka izvadio svoj "plavi" ranac (FOTO)(VIDEO) Čačak - Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu… »
Filip je heroj iz Čačka koji se našao na licu mesta udesa na autoputu
Glas Zapadne Srbije 31.05.2024
Čačak - Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu iz Beograda ka Čačku u blizini naplatne rampe Obrenovac došlo je do težeg sudara dva putnička vozila, pežoa čačanskih i audija užičkih tablica. Sreća u nesreći je to što je neposredno nakon udesa… »
"Ležao je i krvario pored smrskanog auta": Filip je na auto-putu bio svedok jezive nesreće, a ono šta je uradio…
Blic 31.05.2024
Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu iz Beograda ka Čačku u blizini naplatne rampe Obrenovac došlo je do težeg sudara dva putnička vozila, pežoa čačanskih i audija užičkih tablica. Sreća u nesreći je to što je neposredno nakon udesa na licu… »
Vesti dana »
Blokada Akademije umetnosti u Novom Sadu počela, nejasno ko i šta blokira
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Srbija i Novi Sad zastali u 11.52: Počast žrtvama tragedije, uz nekoliko incidenata
N1 Info pre 21 minutajoš 18 povezanih
Snežna oluja sa zapada sada se premešta prema ovim delovima Srbije: Očekuje se i do 30 centimetara snega, evo koji su predeli prvi na udaru
Kurir pre 38 minutajoš 18 povezanih
UŽIVO Ponovo otvoren Notr Dam: Evo kako izgleda čuvena katedrala prvi put nakon požara VIDEO
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
Miloš Jovanović: Kad dovode batinaše treba im odgovoriti, ne treba da se povlačimo
Danas pre 4 satijoš 8 povezanih