Povezane vesti
„Održavao sam ga budnim, pričao sam sa njim, bio je vidno dezorijentisan“: Heroj Filip iz Čačka opisao za Novu kako je…
Nova 31.05.2024
Teške saobraćajne nesreće svakodnevna su pojava na putevima u Srbiji. Veliki broj ljudi nastrada ili bude povređen, a mnogi životi mogli su biti spaseni da je učesnicima pružena adekvatna prva pomoć. Heroj Filip Veličković, zamenik komandira… »
"Ležao je krvav pored smrskanog auta" Filip je heroj iz Čačka koji je bio na mestu nesreće, a svi pričaju o njegovom…
Kurir 31.05.2024
Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu iz Beograda ka Čačku u blizini naplatne rampe Obrenovac došlo je do težeg sudara dva putnička vozila, pežoa čačanskih i audija užičkih tablica. Sreća u nesreći je to što je neposredno nakon udesa na licu… »
"Video sam da leži krvav pored smrskanog automobila": Filip postupio herojski, odmah pritekao u pomoć
Mondo 31.05.2024
Nesreća se dogodila na auto-putu Miloš Veliki zbog najverovatnije neprilagođene brzine. Nesreća se dogodila na auto-putu Miloš Veliki zbog najverovatnije neprilagođene brzine. Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu iz Beograda ka Čačku u blizini… »
(Video, foto) krvav je sedeo pored smrskanog automobila; Filip iz Čačka se našao u pravo vreme na mestu nesreće i poneo…
Dnevnik 31.05.2024
ČAČAK: Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu iz Beograda ka Čačku u blizini naplatne rampe Obrenovac došlo je do težeg sudara dva putnička vozila, pežoa čačanskih i audija užičkih tablica. Sreća u nesreći je to što je neposredno nakon udesa… »
Vesti dana »
"Pobunjeni univerzitet": Održan protest ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu; Umetnici blokirali Ministarstvo kulture (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 53 povezane
Pad nadstrešnice: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Nova ekonomija pre 6 satijoš 14 povezanih
Studenti Pravnog: Rektorski kolegijum da odbije poziv predsednika na dijalog
Insajder pre 46 minutajoš 30 povezanih
„Zvezdara šeta“ do Cvetkove pijace: Građani se okupili u znak podrške studentima i prosvetarima
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih