Povezane vesti
„Održavao sam ga budnim, pričao sam sa njim, bio je vidno dezorijentisan“: Heroj Filip iz Čačka opisao za Novu kako je pomogao…
Nova 31.05.2024
Teške saobraćajne nesreće svakodnevna su pojava na putevima u Srbiji. Veliki broj ljudi nastrada ili bude povređen, a mnogi životi mogli su biti spaseni da je učesnicima pružena adekvatna prva pomoć. Heroj Filip Veličković, zamenik komandira Drugog voda… »
"Video sam da leži krvav pored smrskanog automobila": Filip postupio herojski, odmah pritekao u pomoć
Mondo 31.05.2024
Nesreća se dogodila na auto-putu Miloš Veliki zbog najverovatnije neprilagođene brzine. Nesreća se dogodila na auto-putu Miloš Veliki zbog najverovatnije neprilagođene brzine. Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu iz Beograda ka Čačku u blizini naplatne… »
Vesti dana »

Predsednik RS: Odluka nelegalne CIK BiH o izborima poslednja podvala političkog Sarajeva
RTV pre 13 minutajoš 30 povezanih

I pored poskupljenja, cena struje u Srbiji biće „jedna od najnižih u Evropi“
Vreme pre 37 minutajoš 37 povezanih

Lučić: Sumnja se da je Aleksandra Subotić oštetila United Grupu i Telekom Srbija za milione evra
Blic pre 23 minutajoš 25 povezanih

Direktor Telekoma će tužiti medije zbog objavljivanja njegovog razgovora
Vreme pre 12 minutajoš 53 povezane

Nesreća na ibarskoj: Sudar kod Orlovače izazvao kolone u oba pravca: Nesreća zbog opasnog polukružnog okretanja (video)
Blic pre 3 minutajoš 68 povezanih