Povezane vesti
„Održavao sam ga budnim, pričao sam sa njim, bio je vidno dezorijentisan“: Heroj Filip iz Čačka opisao za Novu kako je pomogao…
Nova 31.05.2024
Teške saobraćajne nesreće svakodnevna su pojava na putevima u Srbiji. Veliki broj ljudi nastrada ili bude povređen, a mnogi životi mogli su biti spaseni da je učesnicima pružena adekvatna prva pomoć. Heroj Filip Veličković, zamenik komandira Drugog voda… »
"Video sam da leži krvav pored smrskanog automobila": Filip postupio herojski, odmah pritekao u pomoć
Mondo 31.05.2024
Nesreća se dogodila na auto-putu Miloš Veliki zbog najverovatnije neprilagođene brzine. Nesreća se dogodila na auto-putu Miloš Veliki zbog najverovatnije neprilagođene brzine. Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu iz Beograda ka Čačku u blizini naplatne… »
Vesti dana »
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 33 minutajoš 40 povezanih
Lindzi Von imala i drugu operaciju, oglasili se iz MOK i FIS: ''Odlučila je da povređena učestvuje na ZOI, pa se ponovo povredila''
Sportske.net pre 23 minutajoš 24 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1 kod Pionirskog parka
Insajder pre 3 satajoš 8 povezanih
Orban čestitao Karanu na izbornoj pobedi za predsednika Republike Srpske
Euronews pre 2 satajoš 81 povezana