Povezane vesti
„Održavao sam ga budnim, pričao sam sa njim, bio je vidno dezorijentisan“: Heroj Filip iz Čačka opisao za Novu kako je pomogao…
Nova 31.05.2024
Teške saobraćajne nesreće svakodnevna su pojava na putevima u Srbiji. Veliki broj ljudi nastrada ili bude povređen, a mnogi životi mogli su biti spaseni da je učesnicima pružena adekvatna prva pomoć. Heroj Filip Veličković, zamenik komandira Drugog voda… »
"Video sam da leži krvav pored smrskanog automobila": Filip postupio herojski, odmah pritekao u pomoć
Mondo 31.05.2024
Nesreća se dogodila na auto-putu Miloš Veliki zbog najverovatnije neprilagođene brzine. Nesreća se dogodila na auto-putu Miloš Veliki zbog najverovatnije neprilagođene brzine. Na auto-putu Miloš Veliki u pravcu iz Beograda ka Čačku u blizini naplatne… »
Vesti dana »

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, u Ivanjici vanredna situacija
NIN pre 17 minutajoš 126 povezanih

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, Rusi to neće nikome da prepuste jer su njihovi interesi politički i ekonomski
Danas pre 32 minutajoš 17 povezanih

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih