Povezane vesti

Grupa Laibach odgovorila na Bajaginu priču o Rammsteinu

Grupa Laibach odgovorila na Bajaginu priču o Rammsteinu

Telegraf 31.05.2024
“S obzirom na to, da je izjava Momčila Bajagića Bajage o Rammsteinu u Laibachu postala viralna, možda je ipak higijenski da se na nju odzovemo", naveli su iz slovenačkog benda. Grupa Laibach je reagovala je na priču Momčila Bajagića Bajaga o… »
"Ako sam pogrešio, izvinjavam se" Bajaga se oglasio zbog Lajbaha - Tako sam čuo od organizatora

"Ako sam pogrešio, izvinjavam se" Bajaga se oglasio zbog Lajbaha - Tako sam čuo od organizatora

Mondo 31.05.2024
Bend Lajbah reagovao saopštenjem, oglasio se Bajaga. Bend Lajbah reagovao saopštenjem, oglasio se Bajaga Nakon što su se članovi benda Lajbah oglasili i poručili Bajagi da ne govori istinu kada je u pitanju njihov odnos sa grupom Ramštajn i mesto… »
Nakon Lajbaha, oglasio se Bajaga: „Ako sam pogrešio…“

Nakon Lajbaha, oglasio se Bajaga: „Ako sam pogrešio…“

City magazine 31.05.2024
Nakon što su se članovi benda Lajbah oglasili i poručil i Bajagi da ne govori istinu kada je u pitanju njihov odnos sa grupom Ramštajn i mesto gde je taj bend svirao u Sloveniji, popularni beogradski muzičar kaže za Nova.rs da se izvinjava… »
„Klasičan srpski humor i dementno ribarsko preterivanje“: Lajbah se oglasio povodom Bajagine priče o Ramštajnu

„Klasičan srpski humor i dementno ribarsko preterivanje“: Lajbah se oglasio povodom Bajagine priče o Ramštajnu

City magazine 31.05.2024
Momčilo Bajagić Bajaga je u podkastu “Agelast” Galeba Nikačevića ispričao da je svojevremeno svirao sa Ramštajnom na jednom festivalu u Sloveniji, a potom ispričao i “anegdotu”, kako je tada Ramštajn tražio da se upozna sa svojim idolima… »

Vesti dana »