Повезане вести

„Камо среће да сам и ја страдао те ноћи, уместо Стефана и да нисам доживео ову срамну одлуку“: Огорчена породица Филић након…

„Камо среће да сам и ја страдао те ноћи, уместо Стефана и да нисам доживео ову срамну одлуку“: Огорчена породица Филић након…

Нова 31.05.2024
Апелациони суд у Београду смањио је за три године затвора казну Николи Бојовићу, који је правоснажно осуђен за убиство Стефана Филића 2. фебруара 2020. Првостепеном пресудом, подсетимо, он је био осуђен на 18 година затвора, али… »
"Камо среће да сам страдао уместо Стефана, да не доживим срамну одлуку суда": Огласио се отац Стефана Филића

"Камо среће да сам страдао уместо Стефана, да не доживим срамну одлуку суда": Огласио се отац Стефана Филића

Телеграф 31.05.2024
Стефанов отац је одлуку Апелационог суда схватио као награду за осуђене. Првостепено осуђенима Николи Бојовићу и Митру Пандуревићу смањене су казне затвора за убиство Стефана Филића, наведено је данас у образложењу пресуде… »
Смањена казна убици Стефана Филића! Шутирао га док је био на плочнику због једног осмеха! Откривени детаљи одлуке суда

Смањена казна убици Стефана Филића! Шутирао га док је био на плочнику због једног осмеха! Откривени детаљи одлуке суда

Блиц 31.05.2024
Апелациони суд у Београду смањио је за три године затвора казну Николи Бојовићу, који је правоснажно осуђен за убиство Стефана Филића 2. фебруара 2020. Првостепеном пресудом, подсетимо, он је био осуђен на 18 година затвора, али… »
Смањене казне затвора окривљеним да су Филића претукли на смрт

Смањене казне затвора окривљеним да су Филића претукли на смрт

Инсајдер 31.05.2024
Апелациони суд у Београду смањио је казне затвора и правоснажно осудио Николу Бојовића и Митра Пандуревића на казне затвора због пребијања на смрт Стефана Филића (19) 2. фебруара 2020. године. Бојовић, који је првостепено био… »
Апелациони суд смањио казне осуђеним за убиство Стефана Филића: Бојовић добио 15 година, Пандуревић три

Апелациони суд смањио казне осуђеним за убиство Стефана Филића: Бојовић добио 15 година, Пандуревић три

Телеграф 31.05.2024
Никола Бојовић првостепено је осуђен на 18 година затвора, док је пандуревићу изречена казна од 15 година. Апелациони суд донео је другостепену предсуду за убиство Стефана Филића у великој плани, којом је Никола Бојовић осуђен на… »
Убица на тротинету осуђен на 20 година робије! Ушетао у кафић обучен као радник, па изрешетао Луку Жижића у пуном локалу…

Убица на тротинету осуђен на 20 година робије! Ушетао у кафић обучен као радник, па изрешетао Луку Жижића у пуном локалу…

Блиц 31.05.2024
Стефан Милашиновић правноснажно је осуђен на 20 година затвора због убиства Луке Жижића у кафићу "Ритуал" на Новом Београд 28. априла 2022. године. Апелациони суд, у односу на оптуженог Јована Угреновића који је био осуђен на… »
Милашиновић осуђен на казну затвора од 20 година за убиство Жижића

Милашиновић осуђен на казну затвора од 20 година за убиство Жижића

Телеграф 31.05.2024
Првостепени суд је Милашиновићу за кривично дело убиство утврдио казну затвора од 14 и по година, за оружје утврдио казну од четири године и за изазивање опште опасности три године, те му је изрекао јединствену казну затвора од… »

Вести дана »