Povezane vesti

„Nakon toga sam šest meseci provela kod kuće“: Severina otkrila čije reakcije se najviše pribojavala kada je isplivao…

„Nakon toga sam šest meseci provela kod kuće“: Severina otkrila čije reakcije se najviše pribojavala kada je isplivao…

Nova 31.05.2024
Pevačica Severina Vučković često je u centru medijske pažnje, a 2004. godine našla se usred skandala nakon što je u javnost izašao njen intimni snimak na kom je sa, u to vreme oženjenim biznismenom, Milanom Lučićem. Ona je nedavno… »
Severina Posle muvanja duška tošića, progovorila i o intimnom snimku! U jeku skandala, priznala sve: Strahovala sam šta će…

Severina Posle muvanja duška tošića, progovorila i o intimnom snimku! U jeku skandala, priznala sve: Strahovala sam šta će…

Kurir 31.05.2024
Severina se svojevremeno našla u centru skandala kada je njen intimni snimak s jahte dospeo u javnost, a sada je pevačica za hrvatske medije otkrila i kako se najviše plašila reakcija svog profesora iz srednje škole. - Početak mojih tridesetih je… »
Severina progovorila o vrućem snimku s jahte! Posle skandala s Tošićem priznala - Pomislila sam na razrednog!

Severina progovorila o vrućem snimku s jahte! Posle skandala s Tošićem priznala - Pomislila sam na razrednog!

Mondo 31.05.2024
Severina Vučković u jednom intervjuu govorila o reakcijama nakon skandaloznog snimka s bivšim partnerom. Severina Vučković u jednom intervjuu govorila o reakcijama nakon skandaloznog snimka s bivšim partnerom Pre 20 godina javnost je šokirao snimak… »
"Isuse Bože, kako će moj razredni iz škole reagovati?!" Severina progovorila o intimnom snimku i skandalu koji je šokirao…

"Isuse Bože, kako će moj razredni iz škole reagovati?!" Severina progovorila o intimnom snimku i skandalu koji je šokirao…

Blic 31.05.2024
Pevačica Severina Vučković se svojevremeno našla u centru skandala zbog njenog intimnog snimka koji je isplivao u javnost. Ona je sada progovorila o skandalu koji je prati i dan danas, te istakla da se u tim trenucima najviše plašila reakcija svog… »

Vesti dana »