Povezane vesti
"S: anđelima spavaj, čuvao si me od zla": Voditeljka slomljena zbog smrti u porodici
Blic 31.05.2024
Sanja Stanković, bivša rijaliti učesnica i sadašnja voditeljka "Red" televizije podelila je tužnu vest, preminuo joj je očuh. Naime, Sanja je rastužila objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je pre dva dana, objavila tragičnu vest. Sanji je umro… »
Potresna objava sanje Stanković nakon tragedije u porodici: "s anđelima spavaj, a ja ću da čuvam život"
Kurir 31.05.2024
Bivša učesnica "Zadruge" , Sanja Stanković, rastužila je ljude objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je objavila tragičnu vest. Sanji je umro očuh, za koga je bila vezana više nego za oca, a sada se oprostila potresnim fotografijama, uz simbole… »
"S anđelima spavaj, a ja ću da čuvam život": Potresna Sanjina objava nakon iznenadne smrti bliske osobe
Telegraf 31.05.2024
29. maja Sanja je ostala bez očuha. Bivša učesnica " Zadruge", Sanja Stanković, rastužila je ljude objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je pre dva dana (29. maja), objavila tragičnu vest. Sanji je umro očuh, za koga je bila vezana više nego za… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 18 minutajoš 29 povezanih
Veliki povratak na horizontu? Alimpijević otkrio detalje oko Kalinića i reprezentacije!
Hot sport pre 8 minutajoš 89 povezanih
(Foto) "Mislili smo da je mali požar, kad smo stigli bio je rat!" Mnoge žrtve su mladi, tela je teško identifikovati: Dana nakon tragedije Švajcarska zavijena u crno
Blic pre 8 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane
Zvezda saznala loše vesti iz Španije: Vodili 10 razlike protiv prvaka Evrolige, pa se raspali u četvrtini
Telegraf pre 3 minutajoš 22 povezane