Povezane vesti
"S: anđelima spavaj, čuvao si me od zla": Voditeljka slomljena zbog smrti u porodici
Blic 31.05.2024
Sanja Stanković, bivša rijaliti učesnica i sadašnja voditeljka "Red" televizije podelila je tužnu vest, preminuo joj je očuh. Naime, Sanja je rastužila objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je pre dva dana, objavila tragičnu vest. Sanji je… »
Potresna objava sanje Stanković nakon tragedije u porodici: "s anđelima spavaj, a ja ću da čuvam život"
Kurir 31.05.2024
Bivša učesnica "Zadruge" , Sanja Stanković, rastužila je ljude objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je objavila tragičnu vest. Sanji je umro očuh, za koga je bila vezana više nego za oca, a sada se oprostila potresnim fotografijama, uz… »
"S anđelima spavaj, a ja ću da čuvam život": Potresna Sanjina objava nakon iznenadne smrti bliske osobe
Telegraf 31.05.2024
29. maja Sanja je ostala bez očuha. Bivša učesnica " Zadruge", Sanja Stanković, rastužila je ljude objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je pre dva dana (29. maja), objavila tragičnu vest. Sanji je umro očuh, za koga je bila vezana više… »
Vesti dana »
Nadal zvanično u penziji! Španija šokantno eliminisana usred Malage, ni Alkaraz ne pomaže!
Telegraf pre 4 satijoš 9 povezanih
Veliki problem za Ukrajinu: Kijev ima samo 50 američkih raketa ATACMS!
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane
Vučić: Dobro znam Putina, neće se libiti da upotrebi nuklearno oružje…, ko misli drugačije, taj je budala
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
„Daleko je 9. maj…, ako ne bude smak sveta“: Vučić o pozivu Putina da dođe u Moskvu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Priveden Srđan Đurić predsednik Mladi PSG Novi Sad: Prišla mu dva policajca u civilu (VIDEO, FOTO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana