Povezane vesti
"S: anđelima spavaj, čuvao si me od zla": Voditeljka slomljena zbog smrti u porodici
Blic 31.05.2024
Sanja Stanković, bivša rijaliti učesnica i sadašnja voditeljka "Red" televizije podelila je tužnu vest, preminuo joj je očuh. Naime, Sanja je rastužila objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je pre dva dana, objavila tragičnu vest. Sanji je umro… »
Potresna objava sanje Stanković nakon tragedije u porodici: "s anđelima spavaj, a ja ću da čuvam život"
Kurir 31.05.2024
Bivša učesnica "Zadruge" , Sanja Stanković, rastužila je ljude objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je objavila tragičnu vest. Sanji je umro očuh, za koga je bila vezana više nego za oca, a sada se oprostila potresnim fotografijama, uz simbole… »
"S anđelima spavaj, a ja ću da čuvam život": Potresna Sanjina objava nakon iznenadne smrti bliske osobe
Telegraf 31.05.2024
29. maja Sanja je ostala bez očuha. Bivša učesnica " Zadruge", Sanja Stanković, rastužila je ljude objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je pre dva dana (29. maja), objavila tragičnu vest. Sanji je umro očuh, za koga je bila vezana više nego za… »
Vesti dana »
Rio Tinto odlaže projekat litijuma Jadar u Srbiji, ostaje posvećen dugoročnoj eksploataciji
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 28 povezanih
„Je l’ vas stvarno nije sramota?“: Zaposlene u pokrajinskoj Vladi cepaju poruke koje su građani ostavili za Jaćimoviće VIDEO
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Đilas pisao Bekeratu: Nema šta da se čestita, REM je još jedna Vučićeva prevara
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Pregovori o smanjenju ruskog udela u NIS-u uz učešće mađarskog Mola
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 12 povezanih