Povezane vesti

"Bolji sam od većine plejmejkera u evroligi Pošaljite ugovor": Amerikanac se otvorenu nudi Partizanu

"Bolji sam od većine plejmejkera u evroligi Pošaljite ugovor": Amerikanac se otvorenu nudi Partizanu

Večernje novosti 31.05.2024
AMERIČKI košarkaš sa pozamašnim iskustvom igranja u Evropi, na društvenim mrežama "nabacuje" se ekipi Partizana. FOTO: EPA Malkom Dilejni, iskusni Amerikanac i nekadašnji saigrač Kevina Pantera i Zeka Ledeja u prošlosti je povezivan sa… »
Dilejni se "nudi" Partizanu: "Pošalji ugovor, bolji sam od većine plejeva u Evropi"

Dilejni se "nudi" Partizanu: "Pošalji ugovor, bolji sam od većine plejeva u Evropi"

B92 31.05.2024
Američki košarkaš Malkolm Dilejni je jedan od igrača koji se nekoliko puta dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom. Iako je često govorio sa oduševljenjem o navijačima, nikada se nije stvorila šansa da zaigra za crveno-bele. Kako stvari stoje, sada se… »
Agent Kevin Panter! Plej ponovo viče: "Pošaljite ugovor!"

Agent Kevin Panter! Plej ponovo viče: "Pošaljite ugovor!"

Sportske.net 31.05.2024
Kapiten Partizana Kevin Panter neko je ko je često aktivan na društvenoj mreži "X". Tako se sinoć uključio u prepisku sa svojim prijateljem Malkolmom Dilejnijem koji već dve godine ne igra košarku na najvišem nivou, ali je svojevremeno bio jedan… »
Pošalji ugovor, dolazim u Partizan! Panter našao Željku pojačanje: I dalje sam bolji od evroligaških plejeva!

Pošalji ugovor, dolazim u Partizan! Panter našao Željku pojačanje: I dalje sam bolji od evroligaških plejeva!

Mondo 31.05.2024
Kevin Panter pregovara na tviteru, mogao bi da se oproba i kao agent. Kevin Panter pregovara na tviteru, mogao bi da se oproba i kao agent. Godinama je pričao kako obožava atmosferu košarkaških utakmica u Srbiji, kako se divi navijačima Crvene zvezde… »

Vesti dana »