Повезане вести
„То треба ухапсити и забранити, лудак има милион прегледа“: Утицај Десингерице на омладину постао тема у Скупштини Републике…
Нова 31.05.2024
Контроверзни репер Драгомир Деспић Десингерица често се налази у центру пажње због својих поступака. Његов утицај на омладину сада је био тема и у Скупштини Републике Српске. „Ја, када сам био мали, само сам чекао када ће се… »
Хаос у скупштини Републике Српске због Десингерице - посланик тражи хитну реакцију, удара папирима по микрофону: "Треба га…
Блиц 31.05.2024
Контроверзни репер Драгомир Деспић Десингерица својим понашањем не престаје да шокира јавност, а сада је његов утицај на омладину коментарисан и у Скупштини Републике Српске. Наиме, посланик Небојша Вукановић, споменуо је… »
Долази лудак и 'вако лупа децу у главу! Посланик у Скупштини прича о Десингерици - снимак запалио мреже!
Мондо 31.05.2024
Посланик Небојша Вукановић о Десингерици у Скупштини. Посланик Небојша Вукановић о Десингерици у Скупштини Драгомир Деспић Десингерица је прошле године био "тема број 1" у домаћим медијима због перформанса који су подразумевали… »
Након забране, Десингерица био тема расправе у Скупштини: Политичар из Републике Српске тражи затвор за њега
Телеграф 31.05.2024
"Долази неки лудак и лупа децу ’вако у главу и то је хит! Десингерица дошао, скине папучу и удара их у главу. А, они веселићи ааааа, удри!", рекао је посланик у Скупштини Републике Српске. Контроверзни репер Драгомир Деспић… »
Вести дана »

Уживо, Ангелина Топић у финалу Светског првенства: Прекинуто такмичење, Ангелина рушила летвицу!
Мондо пре 23 минутајош 18 повезаних

Брутално чишћење у полуфиналу! Одбојкаши Италије победили Аргентину и пласирали се у четвртфинале Светског првенства!
Курир пре 33 минутајош 23 повезане