Povezane vesti

„To treba uhapsiti i zabraniti, ludak ima milion pregleda“: Uticaj Desingerice na omladinu postao tema u Skupštini…

„To treba uhapsiti i zabraniti, ludak ima milion pregleda“: Uticaj Desingerice na omladinu postao tema u Skupštini…

Nova 31.05.2024
Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica često se nalazi u centru pažnje zbog svojih postupaka. Njegov uticaj na omladinu sada je bio tema i u Skupštini Republike Srpske. „Ja, kada sam bio mali, samo sam čekao kada će se čuti onaj… »
Haos u skupštini Republike Srpske zbog Desingerice - poslanik traži hitnu reakciju, udara papirima po mikrofonu: "Treba ga…

Haos u skupštini Republike Srpske zbog Desingerice - poslanik traži hitnu reakciju, udara papirima po mikrofonu: "Treba ga…

Blic 31.05.2024
Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica svojim ponašanjem ne prestaje da šokira javnost, a sada je njegov uticaj na omladinu komentarisan i u Skupštini Republike Srpske. Naime, poslanik Nebojša Vukanović, spomenuo je Desingericu, te istakao… »
Dolazi ludak i 'vako lupa decu u glavu! Poslanik u Skupštini priča o Desingerici - snimak zapalio mreže!

Dolazi ludak i 'vako lupa decu u glavu! Poslanik u Skupštini priča o Desingerici - snimak zapalio mreže!

Mondo 31.05.2024
Poslanik Nebojša Vukanović o Desingerici u Skupštini. Poslanik Nebojša Vukanović o Desingerici u Skupštini Dragomir Despić Desingerica je prošle godine bio "tema broj 1" u domaćim medijima zbog performansa koji su podrazumevali izuvanje i… »
Nakon zabrane, Desingerica bio tema rasprave u Skupštini: Političar iz Republike Srpske traži zatvor za njega

Nakon zabrane, Desingerica bio tema rasprave u Skupštini: Političar iz Republike Srpske traži zatvor za njega

Telegraf 31.05.2024
"Dolazi neki ludak i lupa decu ’vako u glavu i to je hit! Desingerica došao, skine papuču i udara ih u glavu. A, oni veselići aaaaa, udri!", rekao je poslanik u Skupštini Republike Srpske. Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao… »

Vesti dana »