Povezane vesti
GIK: U Beogradu prijavljen 1.581 domaći i 156 stranih posmatrača za izbore
Nova 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić saopštio je da se za praćenje rada Gradske izborne komisije i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. Jun, na sam dan izbora prijavio 1.581 domaći posmatrač… »
Za izbore u Beogradu prijavljen 1.581 domaći i 156 stranih posmatrača
Beta 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić saopštio je danas da se za praćenje rada GIK i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. jun, na sam dan izbora prijavio 1.581 domaći posmatrač i 156 stranih… »
Predstavnici Vlade razgovarali sa šefom posmatračke misije ODIHR: Odlična saradnja
Radio 021 31.05.2024
Predstavnici Vlade Srbije danas su razgovarali sa šefom posmatračke misije ODIHR za nedeljne izbore. Sa Lambertom Zanijerom, šefom posmatračke misije Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR), poslate da posmatra lokalne… »
Brnabić razgovarala sa šefom Delegacije EU u Srbiji Žofreom o izbornom procesu u Srbiji
Novi magazin 31.05.2024
Predsednica skupštine Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žofreom sa kim je razgovarala o svim procesima preduzetim u cilju unapređenja izbornog procesa u Srbiji, saopštila je Skupština. Ona je… »
GIK: Za posmatranje izbora u Beogradu prijavljen 1.581 domaći i 156 stranih posmatrača
Danas 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić saopštio je danas da se za praćenje rada GIK i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. jun, na sam dan izbora prijavio 1.581 domaći posmatrač i 156 stranih… »
Predstavnici Vlade Srbije razgovarali sa šefom posmatračke misije ODIHR
NIN 31.05.2024
Sa Lambertom Zanijerom, šefom posmatračke misije Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava ( ODIHR), poslate da posmatra lokalne izbore u Srbiji u nedelju, 2. juna, su u Beogradu razgovarali predstavnici Generalnog sekretarijata Vlade… »
GIK: Za posmatranje izbora u Beogradu prijavljen 1.581 domaći i 156 stranih posmatrača
B92 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić saopštio je da se za praćenje rada Gradske izborne komisije i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. jun na sam dan izbora prijavio 1.581 domaći posmatrač i… »
Više od 1.700 posmatrača pratiće rad GIK-a i biračkih odbora na beogradskim izborima
Nova 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije (GIK) Zoran Lukić saopštio je da se za praćenje rada Gradske izborne komisije i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine Beograda na sam dan izbora, 2. juna, prijavio 1.581 domaći posmatrač i 156… »
GIK: U Beogradu prijavljen 1.581 domaći i 156 stranih posmatrača za izbore
RTS 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić saopštio je da se za praćenje rada Gradske izborne komisije i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda na sam dan izbora raspisanih za 2. jun, prijavio 1.581 domaći posmatrač… »
Kurir 31.05.2024
Predstavnici Vlade Srbije razgovarali sa šefom posmatračke misije ODIHR za nedeljne izbore
Novi magazin 31.05.2024
Sa Lambertom Zanijerom, šefom posmatračke misije Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava, poslate da posmatra lokalne izbore u Srbiji u nedelju, 2. juna, danas su u Beogradu razgovarali predstavnici Generalnog sekretarijata Vlade i… »
Novi magazin 31.05.2024
GIK: Na izborima 2. juna 1.737 posmatrača
NIN 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije (GIK) Zoran Lukić saopštio je da se za praćenje rada Gradske izborne komisije i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine Beograda na sam dan izbora, 2. juna, prijavio 1.581 domaći posmatrač i 156… »
Predsednik GIK: Prijavljeno 1.581 domaćih i 156 stranih posmatrača
Insajder 31.05.2024
Vesti dana »
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Vlada Srbije formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
Euronews pre 49 minutajoš 6 povezanih