Povezane vesti

GIK: U Beogradu prijavljen 1.581 domaći i 156 stranih posmatrača za izbore

Nova 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić saopštio je da se za praćenje rada Gradske izborne komisije i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. Jun, na sam dan izbora prijavio 1.581 domaći posmatrač… »
Za izbore u Beogradu prijavljen 1.581 domaći i 156 stranih posmatrača

Za izbore u Beogradu prijavljen 1.581 domaći i 156 stranih posmatrača

Beta 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić saopštio je danas da se za praćenje rada GIK i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. jun, na sam dan izbora prijavio 1.581 domaći posmatrač i 156 stranih… »
Predstavnici Vlade razgovarali sa šefom posmatračke misije ODIHR: Odlična saradnja

Predstavnici Vlade razgovarali sa šefom posmatračke misije ODIHR: Odlična saradnja

Radio 021 31.05.2024
Predstavnici Vlade Srbije danas su razgovarali sa šefom posmatračke misije ODIHR za nedeljne izbore. Sa Lambertom Zanijerom, šefom posmatračke misije Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR), poslate da posmatra lokalne… »
Brnabić razgovarala sa šefom Delegacije EU u Srbiji Žofreom o izbornom procesu u Srbiji

Brnabić razgovarala sa šefom Delegacije EU u Srbiji Žofreom o izbornom procesu u Srbiji

Novi magazin 31.05.2024
Predsednica skupštine Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žofreom sa kim je razgovarala o svim procesima preduzetim u cilju unapređenja izbornog procesa u Srbiji, saopštila je Skupština. Ona je… »
GIK: Za posmatranje izbora u Beogradu prijavljen 1.581 domaći i 156 stranih posmatrača

GIK: Za posmatranje izbora u Beogradu prijavljen 1.581 domaći i 156 stranih posmatrača

Danas 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić saopštio je danas da se za praćenje rada GIK i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. jun, na sam dan izbora prijavio 1.581 domaći posmatrač i 156 stranih… »
Predstavnici Vlade Srbije razgovarali sa šefom posmatračke misije ODIHR

Predstavnici Vlade Srbije razgovarali sa šefom posmatračke misije ODIHR

NIN 31.05.2024
Sa Lambertom Zanijerom, šefom posmatračke misije Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava ( ODIHR), poslate da posmatra lokalne izbore u Srbiji u nedelju, 2. juna, su u Beogradu razgovarali predstavnici Generalnog sekretarijata Vlade… »

B92 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić saopštio je da se za praćenje rada Gradske izborne komisije i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. jun na sam dan izbora prijavio 1.581 domaći posmatrač i… »
Više od 1.700 posmatrača pratiće rad GIK-a i biračkih odbora na beogradskim izborima

Više od 1.700 posmatrača pratiće rad GIK-a i biračkih odbora na beogradskim izborima

Nova 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije (GIK) Zoran Lukić saopštio je da se za praćenje rada Gradske izborne komisije i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine Beograda na sam dan izbora, 2. juna, prijavio 1.581 domaći posmatrač i 156… »

RTS 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić saopštio je da se za praćenje rada Gradske izborne komisije i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda na sam dan izbora raspisanih za 2. jun, prijavio 1.581 domaći posmatrač… »

Kurir 31.05.2024
Predstavnici Vlade Srbije razgovarali sa šefom posmatračke misije ODIHR za nedeljne izbore

Predstavnici Vlade Srbije razgovarali sa šefom posmatračke misije ODIHR za nedeljne izbore

Novi magazin 31.05.2024
Sa Lambertom Zanijerom, šefom posmatračke misije Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava, poslate da posmatra lokalne izbore u Srbiji u nedelju, 2. juna, danas su u Beogradu razgovarali predstavnici Generalnog sekretarijata Vlade i… »

Novi magazin 31.05.2024
GIK: Na izborima 2. juna 1.737 posmatrača

GIK: Na izborima 2. juna 1.737 posmatrača

NIN 31.05.2024
Predsednik Gradske izborne komisije (GIK) Zoran Lukić saopštio je da se za praćenje rada Gradske izborne komisije i biračkih odbora na izborima za odbornike Skupštine Beograda na sam dan izbora, 2. juna, prijavio 1.581 domaći posmatrač i 156… »
Predsednik GIK: Prijavljeno 1.581 domaćih i 156 stranih posmatrača

Predsednik GIK: Prijavljeno 1.581 domaćih i 156 stranih posmatrača

Insajder 31.05.2024

Vesti dana »

Kakvo će biti vreme ove sedmice?

Kakvo će biti vreme ove sedmice?

Danas pre 2 satajoš 13 povezanih
Dan žalosti u Srbiji

Dan žalosti u Srbiji

Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih
Danas se obeležavaju Oci i Tucindan

Danas se obeležavaju Oci i Tucindan

Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih