Povezane vesti
"U školi su me vređali svakodnevno": Maja se od malena bori sa ovim problemom, a sada je svima zapušila usta! (video)
Blic 31.05.2024
Nepravilnosti u koži lica su neizbežne, a njihovi efekti poput akni, fleka i mitisera su često tema svakodnevnih izazova - o kojima "na sva usta" govori i devojka po imenu Maja, koja priznaje da je godinama suočena sa oštrim kritikama na svoj račun. Maja… »
U školi je vređali svakodnevno, a onda im sve sasula u lice: Zbog njenih reči nastao haos na mrežama "Sve što mi se desilo..."…
Kurir 31.05.2024
Ništa na svetu nije savršeno pa tako ni koža lica. Svima nam se desilo da nam je lice puno akni, flekica i mitisera, i sve su to normalna stanja kojima se, naravno, treba posvetiti. O tome redovno govori i Maja Grej, koja na Instagramu objavljuje promene… »
Vesti dana »
VIDEO "Voleo bih i ja kao Mesi": Đoković nasmejao sve kada su hteli da ga uporede sa Argentincem, zbog ovog je tenis najbrutalniji na svetu
Nova pre 36 minutajoš 35 povezanih
Ormuski moreuz ponovo žarište – SAD izvele seriju udara na Iran, Teheran gađa američke baze u Kuvajtu i Bahreinu
RTS pre 11 minutajoš 18 povezanih
RHMZ: Danas prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima, temperatura do 32 stepena
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih
FOTO: Dvojac iz Inđije uhapšen zbog kokaina, zaplenjeni droga, novac i mobilni telefoni
Ozon pre 11 minutajoš 11 povezanih
SAD ponovo bombardovale Iran, uvele i sankcije na naftu: Teheran uzvratio napadima širom Persijakog zaliva
Danas pre 6 minutajoš 11 povezanih