Povezane vesti
Stan potpuno izgoreo: Požar u Sremskoj Mitrovici! Kuljao dim, pa se začuo prasak, nastala panika! Vatrogasci brzo reagovali…
Kurir 31.05.2024
Stan na trećem spratu zgrade broj 4 u naselju Dekanac u Sremskoj Mitrovici izgoreo je u potpunosti. Prema rečima očevidaca, oko 14 časova počeo je da kulja dim, a zatim se čuo prasak. Vatra je ubrzo izbila kroz terasu stana, izazivajući paniku među… »
Garež svuda po fasadi: Izgoreo stan u Sremskoj Mitrovici: Otkriven mogući uzrok (foto)
Blic 31.05.2024
Danas je došlo do požara u jednom stanu u naselju Dekanec, u Sremskoj Mitrovici. Kako se navodi ispod podeljene fotografije Instagram stranice "sremskatelevizija", a koja citira komšije, muškarac starosti oko 60 godina živi sam u tom stanu, i prošao je… »
Izgoreo stan u naselju Dekanac: Muškarac u njemu živeo sam
Telegraf 31.05.2024
Komšije pretpostavljaju da je do požara došlo zbog loženja peći na drva. U naselju Dekanac u Sremskoj Mitrovici izgoreo je stan. Prema rečima komšija, muškarac starosti oko 60 godina živi sam u stanu, a pretpostavljaju da je do požara došlo zbog peći na… »
Stan u Dekancu potpuno izgoreo
Ozon 31.05.2024
Sremska Mitrovica – Stan na trećem spratu zgrade broj 4 u naselju Dekanac u Sremskoj Mitrovici izgoreo je u potpunosti. Prema rečima očevidaca, oko 14 časova počeo je da kulja dim, a zatim se čuo prasak. Vatra je ubrzo izbila kroz terasu stana… »
Vesti dana »
Zahlađenje u Srbiji, temperature od 14 do 19 stepeni: Todorović otkriva kada se vraćaju sunce i toplije vreme
NIN pre 4 satijoš 33 povezane
Zelenski: Nismo bili upoznati sa Trampovom najavom o energetskom primirju, ali smo spremni da ga prihvatimo
Insajder pre 53 minutajoš 77 povezanih
(Foto) Odjekuju nove detonacije, projektil ponovo pogodio aerodrom! Novi udar na Rijad, broje se mrtvi, Tramp želi da se priključi ratu?!
Blic pre 33 minutajoš 53 povezane
Studenti u blokadi: RIK odbacio žalbe, sledi žalba Upravnom sudu
Serbian News Media pre 8 satijoš 10 povezanih
PUF: Aktivisti želeli da postave pitanja Vučiću, završili u policijskoj stanici
Zrenjaninski pre 13 minutajoš 19 povezanih