Povezane vesti
Stan potpuno izgoreo: Požar u Sremskoj Mitrovici! Kuljao dim, pa se začuo prasak, nastala panika! Vatrogasci brzo reagovali…
Kurir 31.05.2024
Stan na trećem spratu zgrade broj 4 u naselju Dekanac u Sremskoj Mitrovici izgoreo je u potpunosti. Prema rečima očevidaca, oko 14 časova počeo je da kulja dim, a zatim se čuo prasak. Vatra je ubrzo izbila kroz terasu stana, izazivajući paniku… »
Garež svuda po fasadi: Izgoreo stan u Sremskoj Mitrovici: Otkriven mogući uzrok (foto)
Blic 31.05.2024
Danas je došlo do požara u jednom stanu u naselju Dekanec, u Sremskoj Mitrovici. Kako se navodi ispod podeljene fotografije Instagram stranice "sremskatelevizija", a koja citira komšije, muškarac starosti oko 60 godina živi sam u tom stanu, i prošao… »
Izgoreo stan u naselju Dekanac: Muškarac u njemu živeo sam
Telegraf 31.05.2024
Komšije pretpostavljaju da je do požara došlo zbog loženja peći na drva. U naselju Dekanac u Sremskoj Mitrovici izgoreo je stan. Prema rečima komšija, muškarac starosti oko 60 godina živi sam u stanu, a pretpostavljaju da je do požara došlo… »
Stan u Dekancu potpuno izgoreo
Ozon 31.05.2024
Sremska Mitrovica – Stan na trećem spratu zgrade broj 4 u naselju Dekanac u Sremskoj Mitrovici izgoreo je u potpunosti. Prema rečima očevidaca, oko 14 časova počeo je da kulja dim, a zatim se čuo prasak. Vatra je ubrzo izbila kroz terasu stana… »
Vesti dana »

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 51 minutajoš 61 povezana

„Plašim se nasilja među nama“ patrijarh Porfirije: Mir treba da bude ultimativni cilj
Dnevnik pre 1 satjoš 51 povezana