Повезане вести

Ћеркама сам рекла да ми је коса опала због вируса: Прича храбре Марије, брат се тестирао чим је чуо дијагнозу

Ћеркама сам рекла да ми је коса опала због вируса: Прича храбре Марије, брат се тестирао чим је чуо дијагнозу

Телеграф 31.05.2024
Када је саопштила своју дијагнозу најближима, брат се одмах тестирао. Ако говоримо о херојима као о онима који не одустају кад је најтеже, онда сигурно морамо споменути њено име. Марија Петронијевић. Ова невероватна жена, мајка… »
Потресна објава о Марији расплакала Србију Најаве лекара су јако озбиљне, а лека још нема! Ћеркице ни не знају да им мама…

Потресна објава о Марији расплакала Србију Најаве лекара су јако озбиљне, а лека још нема! Ћеркице ни не знају да им мама…

Дневник 31.05.2024
Потресна објава о Марији Петронијевић из Лесковца, мајки две девојчице, расплакала је све на мрежама. Она је о медицинска сестра и све до 16. фебруара, када јој је дијагностификована леукемија, радила је у операционој сали… »
Ово је лепа Марија, мајка Уне и Данке. Смрт је кренула по њу, али она и даље верује у живот: Можда баш ви можете да је…

Ово је лепа Марија, мајка Уне и Данке. Смрт је кренула по њу, али она и даље верује у живот: Можда баш ви можете да је…

Блиц 31.05.2024
На први поглед насмејана, лепа, задовољна жена. Сија од љубави и милине док јој ћерка љуби главу. Без косе. Главу у којој се смењују мисли које би већину нас уплашиле и потпуно обесхрабриле, а она им храбро одговара осмехом… »

Вести дана »