Povezane vesti
Ćerkama sam rekla da mi je kosa opala zbog virusa: Priča hrabre Marije, brat se testirao čim je čuo dijagnozu
Telegraf 31.05.2024
Kada je saopštila svoju dijagnozu najbližima, brat se odmah testirao. Ako govorimo o herojima kao o onima koji ne odustaju kad je najteže, onda sigurno moramo spomenuti njeno ime. Marija Petronijević. Ova neverovatna žena, majka i medicinska sestra iz… »
Potresna objava o Mariji rasplakala Srbiju Najave lekara su jako ozbiljne, a leka još nema! Ćerkice ni ne znaju da im mama…
Dnevnik 31.05.2024
Potresna objava o Mariji Petronijević iz Leskovca, majki dve devojčice, rasplakala je sve na mrežama. Ona je o medicinska sestra i sve do 16. februara, kada joj je dijagnostifikovana leukemija, radila je u operacionoj sali urologije u OB Leskovac i… »
Ovo je lepa Marija, majka Une i Danke. Smrt je krenula po nju, ali ona i dalje veruje u život: Možda baš vi možete da je…
Blic 31.05.2024
Na prvi pogled nasmejana, lepa, zadovoljna žena. Sija od ljubavi i miline dok joj ćerka ljubi glavu. Bez kose. Glavu u kojoj se smenjuju misli koje bi većinu nas uplašile i potpuno obeshrabrile, a ona im hrabro odgovara osmehom. Ipak, život ove žene… »
Vesti dana »
"Velika čast za Srbiju što sam razgovarao sa Fon der Lajen i Koštom": Vučić se oglasio iz Brisela (foto)
Mondo pre 23 minutajoš 27 povezanih
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 32 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 30 povezanih
Stefanović (SSP): Jedino što Vučić može da kaže čelnicima EU je da je Srbiju otela mafija
Beta pre 5 satijoš 29 povezanih