Povezane vesti
„Zatekla sam ga u liftu s voditeljkom“: Vesna Zmijanac uhvatila partnera u prevari
Nova 01.06.2024
Vesna Zmijanac važila je za fatalnu ženu. Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a pred oltar su je odveli samo Miroljub Aranđelović Kemiš i Vlada Jovanović, sa kojim ima ćerku Nikoliju Jovanović. Poslednji partner kojeg je Vesna Zmijanac predstavila u… »
"Zatekla sam ga u liftu zgrade u zagrljaju voditeljke!" Vesna Zmijanac uhvatila partnera u prevari: Poznata je po bahanalijama
Kurir 01.06.2024
Vesna Zmijanac važila je za fatalnu ženu. Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a pred oltar su je odveli samo Miroljub Aranđelović Kemiš i Vlada Jovanović, sa kojim ima ćerku Nikoliju Jovanović. Poslednji partner kojeg je Vesna Zmijanac predstavila u… »
"Zatekla sam ga u liftu s voditeljkom" Vesnu Zmijanac biznismen dugo varao, pa zaveo njenu koleginicu
Mondo 01.06.2024
Vesna Zmijanac bila je u vezi s biznismenom za kog je tvrdila da ju je dugo varao. Vesna Zmijanac bila je u vezi s biznismenom za kog je tvrdila da ju je dugo varao. Jedna od najpoznatijih pevačica u regionu, Vesna Zmijanac važila je za pravu zavodnicu… »
"Zatekla sam ih u liftu naše zgrade zagrljene" Vesnu Zmijanac je dečko prevario prvo sa voditeljkom, a onda i sa njenom…
Blic 01.06.2024
Vesna Zmijanac važila je za jednu od najlepših pevačica sa domaće javne scene. Za njom su mnogi muškarci uzdisali, a ona se jedino venčala sa Vladom Jovanovićem sa kojim ima ćerku Nikoliju. Poslednji partner kojeg je Vesna Zmijanac predstavila u javnosti… »
Vesti dana »

Francuska vlada pala nakon glasanja o nepoverenju premijeru Bajruu
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 51 povezana

Policija napustila Filozofski fakultet u Novom Sadu: Počelo polaganje ispita (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu, Beogradu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih

Kos: Izjave predsednika Vučića i predsednice parlamenta Brnabić protiv EU neće poboljšati reputaciju Beograda
RTS pre 2 satajoš 24 povezane