Povezane vesti

„Zatekla sam ga u liftu s voditeljkom“: Vesna Zmijanac uhvatila partnera u prevari

„Zatekla sam ga u liftu s voditeljkom“: Vesna Zmijanac uhvatila partnera u prevari

Nova 01.06.2024
Vesna Zmijanac važila je za fatalnu ženu. Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a pred oltar su je odveli samo Miroljub Aranđelović Kemiš i Vlada Jovanović, sa kojim ima ćerku Nikoliju Jovanović. Poslednji partner kojeg je Vesna Zmijanac… »
Vesna Zmijanac: Ljubavni skandali i njena turbulentna veza sa Željkom Rstićem!

Vesna Zmijanac: Ljubavni skandali i njena turbulentna veza sa Željkom Rstićem!

Svet plus 01.06.2024
Vesna Zmijanac, poznata kao fatalna žena, prošla je kroz brojne ljubavne skandale. Njena veza sa biznismenom Željkom Rstićem završila se skandalozno, nakon što je otkrila njegovu prevaru. Ovaj i mnogi drugi detalji iz njenog ljubavnog života i… »
"Zatekla sam ga u liftu s voditeljkom" Vesnu Zmijanac biznismen dugo varao, pa zaveo njenu koleginicu

"Zatekla sam ga u liftu s voditeljkom" Vesnu Zmijanac biznismen dugo varao, pa zaveo njenu koleginicu

Mondo 01.06.2024
Vesna Zmijanac bila je u vezi s biznismenom za kog je tvrdila da ju je dugo varao. Vesna Zmijanac bila je u vezi s biznismenom za kog je tvrdila da ju je dugo varao. Jedna od najpoznatijih pevačica u regionu, Vesna Zmijanac važila je za pravu zavodnicu… »
"Zatekla sam ga u liftu zgrade u zagrljaju voditeljke!" Vesna Zmijanac uhvatila partnera u prevari: Poznata je po bahanalijama

"Zatekla sam ga u liftu zgrade u zagrljaju voditeljke!" Vesna Zmijanac uhvatila partnera u prevari: Poznata je po bahanalijama

Kurir 01.06.2024
Vesna Zmijanac važila je za fatalnu ženu. Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a pred oltar su je odveli samo Miroljub Aranđelović Kemiš i Vlada Jovanović, sa kojim ima ćerku Nikoliju Jovanović. Poslednji partner kojeg je Vesna Zmijanac… »
"Zatekla sam ih u liftu naše zgrade zagrljene" Vesnu Zmijanac je dečko prevario prvo sa voditeljkom, a onda i sa njenom…

"Zatekla sam ih u liftu naše zgrade zagrljene" Vesnu Zmijanac je dečko prevario prvo sa voditeljkom, a onda i sa njenom…

Blic 01.06.2024
Vesna Zmijanac važila je za jednu od najlepših pevačica sa domaće javne scene. Za njom su mnogi muškarci uzdisali, a ona se jedino venčala sa Vladom Jovanovićem sa kojim ima ćerku Nikoliju. Poslednji partner kojeg je Vesna Zmijanac predstavila u… »

Vesti dana »