Povezane vesti
Ministar odbrane SAD: Rat sa Kinom nije ni neminovan ni neizbežan
N1 Info 01.06.2024
Ministar odbrane Sjedinjenih Američkih Država Lojd Ostin rekao je u danas na skupu najviših svetskih bezbednosnih zvaničnika da rat SAD i Kine nije "ni neminovan ni neizbežan", prenosi AP. On je na Singapurskom Šangri-la odbrambenom forumu rekao da… »
Važan sastanak Amerike i Kine: "Ako ste vi bezbedni i mi smo"
B92 01.06.2024
"Sjedinjene Američke Države mogu da budu "bezbedne samo ako je Azija bezbedna", izjavio je danas američki ministar odbrane Lojd Ostin u Singapuru. Ostin je posle susreta sa kineskim ministrom odbrane Dong Đunom rekao da azijsko-pacifički region… »
Lojd Ostin: SAD mogu biti bezbedne samo ako je Azija bezbedna
Beta 01.06.2024
Sjedinjene Američke Države (SAD) mogu da budu "bezbedne samo ako je Azija bezbedna", izjavio je danas američki ministar odbrane Lojd Ostin u Singapuru. Ostin je posle susreta sa kineskim ministrom odbrane Dong Djunom rekao da azijsko-pacifički region… »
Američki ministar odbrane: SAD mogu da budu bezbedne samo ako je Azija bezbedna
Danas 01.06.2024
Sjedinjene Američke Države (SAD) mogu da budu „bezbedne samo ako je Azija bezbedna“, izjavio je danas američki ministar odbrane Lojd Ostin u Singapuru. Ostin je posle susreta sa kineskim ministrom odbrane Dong Djunom rekao da azijsko-pacifički… »
Lojd Ostin: SAD mogu biti bezbedne samo ako je Azija bezbedna
Novi magazin 01.06.2024
Sjedinjene Američke Države (SAD) mogu da budu "bezbedne samo ako je Azija bezbedna", izjavio je danas američki ministar odbrane Lojd Ostin u Singapuru. Ostin je posle susreta sa kineskim ministrom odbrane Dong Djunom rekao da azijsko-pacifički region… »
Vesti dana »

Studenti čekaju pravdu: Buka i performans ispred sudnice, početak suđenja odložen
Novi magazin pre 1 satjoš 53 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 4 satijoš 35 povezanih

Još tri žene žrtve u požaru u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
Danas pre 9 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 3 satajoš 32 povezane