Povezane vesti
Dženifer Lopes otkazala letnju turneju po Severnoj Americi
Beta 01.06.2024
Američka pop pevačica i glumica Dženifer Lopes (Jennifer Lopez) otkazala je turneju po Severnoj Americi koja je trebalo da bude održana tokom ovog leta, saopštili su organizatori turneje Lajv Nejšen (Live Nation) agenciji AP. "Dženifer uzima… »
„Ne bih to uradila da ne smatram da je apsolutno neophodno“ Dženifer Lopez otkazala turneju po Severnoj Americi! Evo šta…
Dnevnik 01.06.2024
NjUJORK: Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez otkazala je turneju po Severnoj Americi ove godine, saopštili su organizatori. Dženifer uzima slobodno vreme kako bi bila sa svojom decom, porodicom i bliskim prijateljima, navedeno je u… »
Slomljena sam i tužna! Dženifer Lopez razočarala fanove u jeku priča o razvodu: To je apsolutno neophodno
Mondo 01.06.2024
Dženifer Lopez razočarala je mnogobrojne fanove kada je saopštila da je otkazala turneju "This Is Me..." Dženifer Lopez razočarala je mnogobrojne fanove kada je saopštila da je otkazala turneju "This Is Me..." Nakon veridbe i kraha ljubavi 2004… »
"Slomljena sam" Dženifer Lopez u jeku priča o razvodu otkazala turneju, a ovo je glavni razlog "Smatram da je apsolutno…
Kurir 01.06.2024
Pevačica i glumica Dženifer Lopez otkazala je turneju "This Is Me...", u jeku glasina o razvodu sa Benom Aflekom. Live Nation, promoter letnje turneje, saopštio je u petak da je ona otkazana. - Dženifer uzima slobodno vreme da bi bila sa svojom decom… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane