Повезане вести

Џенифер Лопес отказала летњу турнеју по Северној Америци

Џенифер Лопес отказала летњу турнеју по Северној Америци

Бета 01.06.2024
Америчка поп певачица и глумица Џенифер Лопес (Јеннифер Лопез) отказала је турнеју по Северној Америци која је требало да буде одржана током овог лета, саопштили су организатори турнеје Лајв Нејшен (Ливе Натион) агенцији АП… »
„Не бих то урадила да не сматрам да је апсолутно неопходно“ Џенифер Лопез отказала турнеју по Северној Америци! Ево шта је…

„Не бих то урадила да не сматрам да је апсолутно неопходно“ Џенифер Лопез отказала турнеју по Северној Америци! Ево шта је…

Дневник 01.06.2024
ЊУЈОРК: Америчка певачица и глумица Џенифер Лопез отказала је турнеју по Северној Америци ове године, саопштили су организатори. Џенифер узима слободно време како би била са својом децом, породицом и блиским пријатељима… »
Сломљена сам и тужна! Џенифер Лопез разочарала фанове у јеку прича о разводу: То је апсолутно неопходно

Сломљена сам и тужна! Џенифер Лопез разочарала фанове у јеку прича о разводу: То је апсолутно неопходно

Мондо 01.06.2024
Џенифер Лопез разочарала је многобројне фанове када је саопштила да је отказала турнеју "Тхис Ис Ме..." Џенифер Лопез разочарала је многобројне фанове када је саопштила да је отказала турнеју "Тхис Ис Ме..." Након веридбе и… »
"Сломљена сам" Џенифер Лопез у јеку прича о разводу отказала турнеју, а ово је главни разлог "Сматрам да је апсолутно…

"Сломљена сам" Џенифер Лопез у јеку прича о разводу отказала турнеју, а ово је главни разлог "Сматрам да је апсолутно…

Курир 01.06.2024
Певачица и глумица Џенифер Лопез отказала је турнеју "Тхис Ис Ме...", у јеку гласина о разводу са Беном Афлеком. Ливе Натион, промотер летње турнеје, саопштио је у петак да је она отказана. - Џенифер узима слободно време да би… »

Вести дана »