Povezane vesti
Utegla se u lateks, grudi kipe iz korseta! Šok izdanje Mirjane Karanović - pre nedelju dana bila u Urgentnom!
Mondo 01.06.2024
Glumica je dobila pregršt laskavih komentara na račun izgleda! Glumica je dobila pregršt laskavih komentara na račun izgleda! Glumica Mirjana Karanović nedavno je završila u Urgentnom centru zbog zdravstvenih problema. Ona je viđena u zdravstvenoj… »
„Bilo me stid da priznam da sam sama i uplašena“: Mirjana Karanović otkrila zbog čega je ostala bez nekih prijatelja
Nova 01.06.2024
Glumica Mirjana Karanović gostovala je u emisiji svog kolege Andrije Miloševića i govorila o brojnim temama. Između ostalog, rekla je i zbog čega je izgubila neke svoje prijatelje. „Osećaš se usamljeno često u životu, ali ja sam naučila jednu stvar – da… »
(Foto) utegla se u lateks, grudi u prvom planu: Mirjana Karanović nakon zdravstvenih problema ponovo sija, a evo šta je povod
Blic 01.06.2024
Glumica Mirjana Karanović nedavno je završila u Urgentnom centru zbog zdravstvenih problema, a nakon kratkoh predaha ona se vratila poslu i svakodnevnim obavezama. Naime, Mirjana Karanović objavila je fotografiju na svom Instagram profilu , a tom… »
Vesti dana »

Tramp i Ušakov potvrdili sastanak ruskog i američkog predsednika na Aljasci 15. avgusta
Insajder pre 5 minutajoš 22 povezane

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
Sputnik pre 15 minutajoš 11 povezanih

Haos na srpskim putevima Batrovci blokirani vozila zarobljena satima
Dnevnik pre 45 minutajoš 5 povezanih

Međedović siguran protiv Kovačevića, sledeći izazov Grikspor
Sandžak haber pre 7 satijoš 9 povezanih