Povezane vesti

Zvezda od gašenja do humanitarnog giganta u Srbiji: Terzić tvrdi da je jedini verovao da će klub doći do ovog nivoa!

Zvezda od gašenja do humanitarnog giganta u Srbiji: Terzić tvrdi da je jedini verovao da će klub doći do ovog nivoa!

Hot sport 01.06.2024
Neverovatan gest. Crvena zvezda posle veoma uspešne sezone nastavlja sa društveno-odgovornim i humanitarnim radom, pa je tako klub donirao ček u vrednosti od 100 hiljada evra Dečjoj klinici Tiršova. Za prisutne novinare Zvezdan Terzić je rekao… »
FK Crvena zvezda donirao 100.000 evra Dečijoj klinici u Tiršovoj (foto)

FK Crvena zvezda donirao 100.000 evra Dečijoj klinici u Tiršovoj (foto)

Sportski žurnal 01.06.2024
Donaciju je uručio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. Fudbalski klub Crvena zvezda donirao je danas 100.000 evra Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj. Donaciju je uručio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. - Čast mi… »
Human gest crvene zvezde: Crveno-beli donirali 100.000 evra dečijoj klinici u Tiršovoj (foto)

Human gest crvene zvezde: Crveno-beli donirali 100.000 evra dečijoj klinici u Tiršovoj (foto)

Večernje novosti 01.06.2024
FUDBALSKI klub Crvena zvezda donirao je ove subote 100.000 evra Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj. FOTO: Tanjug Donaciju je uručio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. - Velika mi je čast što imam priliku da u ime Fudbalskog… »
Svaka čast, majstori FK Crvena zvezda donirao 100.000 evra Dečijoj klinici u Tiršovoj! Terzić: Lepo je videti nasmejana…

Svaka čast, majstori FK Crvena zvezda donirao 100.000 evra Dečijoj klinici u Tiršovoj! Terzić: Lepo je videti nasmejana…

Dnevnik 01.06.2024
BEOGRAD: Fudbalski klub Crvena zvezda donirao je danas 100.000 evra Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj. Donaciju je uručio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. Velika mi je čast što imam priliku da u ime Fudbalskog kluba Crvena… »
Zvezda donirala 100.000 evra dečijoj klinici u Tiršovoj

Zvezda donirala 100.000 evra dečijoj klinici u Tiršovoj

B92 01.06.2024
Fudbalski klub Crvena zvezda donirao je 100.000 evra Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj. Donaciju je uručio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. "Čast mi je da u ime kluba pomognemo Dečijoj klinici. Ponosni smo što je Zvezda… »

Vesti dana »