Povezane vesti
Zvezda od gašenja do humanitarnog giganta u Srbiji: Terzić tvrdi da je jedini verovao da će klub doći do ovog nivoa!
Hot sport 01.06.2024
Neverovatan gest. Crvena zvezda posle veoma uspešne sezone nastavlja sa društveno-odgovornim i humanitarnim radom, pa je tako klub donirao ček u vrednosti od 100 hiljada evra Dečjoj klinici Tiršova. Za prisutne novinare Zvezdan Terzić je rekao sledeće, a… »
Human gest crvene zvezde: Crveno-beli donirali 100.000 evra dečijoj klinici u Tiršovoj (foto)
Večernje novosti 01.06.2024
FUDBALSKI klub Crvena zvezda donirao je ove subote 100.000 evra Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj. FOTO: Tanjug Donaciju je uručio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. - Velika mi je čast što imam priliku da u ime Fudbalskog kluba… »
Zvezda donirala 100.000 evra dečijoj klinici u Tiršovoj
B92 01.06.2024
Fudbalski klub Crvena zvezda donirao je 100.000 evra Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj. Donaciju je uručio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. "Čast mi je da u ime kluba pomognemo Dečijoj klinici. Ponosni smo što je Zvezda prethodnih… »
Vesti dana »
Brnabić: Srbija na evropskom putu, sutra u parlamentu o najvažnijoj preporuci ODIHR-a
RTV pre 23 minutajoš 26 povezanih
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Dačić za RTS: Oštećeni građani iz opština u kojima je proglašena vanredna situacija imaju pravo na nadoknadu štete
RTS pre 58 minutajoš 49 povezanih
"Srce mi je puno dok gledam najlepšu trobojku" Vučić čestitao Srpsku Novu godinu iz Abu Dabija (video)
Blic pre 3 satajoš 36 povezanih