Povezane vesti
"Grizao me je kao pas i nije popuštao!": Jelena je heroj iz Zemuna koja je sa građanima uhvatila pedofila
Telegraf 01.06.2024
"Ja sam uspela da ga savladam, i javila sam inspektorima gde smo šta smo" Voditeljka Jovana Jeremić jutros je u okviru "Jutra sa dušom" na televiziji Pink ugostila Jelenu Stanković koja je ovih dana proglašena za glavnog heroja Zemuna. - U Zemunskom… »
"Krenuo je da me udara, ugrizao me je, rvali smo se na travi": Jelena je goloruka krenula na pedofila iz Zemuna! Polno…
Blic 01.06.2024
N. Dž. (34) uhapšen je pre nekoliko dana nakon što je uhvaćen od strane građana da vrši krivično delo Polno uznemiravanje na štetu maloletnih lica. Okrivljenog su prepoznala deca, koju je, prema rečima jedne od učesnica u hvatanju manijaka, dotični je… »
Vesti dana »
SRCE: Oslobađanje Veselina Milića je legalizacija policijskog saučesništva u zločinima
Beta pre 3 satajoš 53 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 6 satijoš 29 povezanih
Skupština Srbije završila rad za danas, nastavak zasedanja sutra u 10 časova
RTV pre 4 satijoš 76 povezanih
Srbija na krilima Jovića i Jokića srušila BiH za četvrtu pobedu u kvalifikacijama
RTV pre 7 minutajoš 53 povezane
Nikad nije bio u Top 100, a sad je u četvrtfinalu Vimbldona; Fric "otresao" Bublika
B92 pre 42 minutajoš 49 povezanih