Повезане вести
ФК Црвена звезда донирао 100.000 евра Дечијој клиници у Тиршовој
Телеграф 01.06.2024
Велика донација црвено-белих. Фудбалски клуб Црвена звезда донирао је данас 100.000 евра Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој. Донацију је уручио генерални директор црвено-белих Звездан Терзић. - Велика ми је част што имам… »
Звезда донирала Тиршовој 100.000 евра: Терзић уручио чек директору клинике у Београду!
Мондо 01.06.2024
Генерални директор Звезде донирао је болници 100.000 евра у име клуба. Генерални директор Звезде донирао је болници 100.000 евра у име клуба. Фудбалери Црвене звезде освојили су дуплу круну - Суперлигу и Куп Србије - а наредни… »
Звезда донирала 100.000 евра Дечјој клиници у Тиршовој: Наша мисија је да покажемо деци да смо уз њих, поручио Звездан Терзић…
Курир 01.06.2024
ФК Црвена звезда после веома успешне сезоне наставља са друштвено-одговорним и хуманитарним радом, па је тако клуб првог дана јуна месеца донирао чек у вредности од 100.000 евра Дечјој клиници Тиршова. Црвена звезда се као… »
Питали смо Терзића да ли је веровао да ће поклањати 100.000€ кад Звезда није имала за струју: Ово је одговор!
Телеграф 01.06.2024
Нова велика донација црвено-белих. Фудбалски клуб Црвена звезда донирао је данас 100.000 евра Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој. Донацију је уручио генерални директор црвено-белих Звездан Терзић, са којим је екипа… »
Вести дана »
Протестна шетња "Годину дана, исти захтев" у Београду поводом годишњице напада на студенте ФДУ-а
РТВ пре 15 минутајош 38 повезаних
Трампов мировни план згрануо Европу! Украјина би морала да преда Русији и територије које још увек брани!
Ало пре 14 минутајош 78 повезаних
Вучић: Разговарао сам са Американцима о НИС-у, за 48 сати више информација
Еуроневс пре 1 сатјош 23 повезане
(Радарски снимак) снег у овим градовима већ пада, стиже и у Београд: Погледајте како се креће облак изнад Србије, сат по сат целог викенда
Блиц пре 4 сатијош 25 повезаних
Нови детаљи убиства на Новом Београду: На вођу навијача пуцали са скутера
Б92 пре 14 минутајош 40 повезаних