Повезане вести

Сабаленка о српским навијачима: ''Ово је најбоља ствар коју сам чула!''

Сабаленка о српским навијачима: ''Ово је најбоља ствар коју сам чула!''

Спортске.нет 01.06.2024
Белоруска тенисерка Арина Сабаленка пласирала се данас у осмину финала Ролан Гароса, пошто је у два сета била боља од Паоле Бадосе. После меча је занимљиво било на прес конференцији, где је Арини постављено питање и у вези… »
Рекао сам сабаленки шта о њој мисле у Србији! Погледајте реакцију: Најбоља ствар коју сам чула!

Рекао сам сабаленки шта о њој мисле у Србији! Погледајте реакцију: Најбоља ствар коју сам чула!

Мондо 01.06.2024
Арина Сабаленка причала је и о подршци коју добија из Србије и позитиним коментарима. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса Немање Станојчића. Арина Сабаленка причала је и о подршци коју добија из Србије и позитиним коментарима. Од… »
Сабаленка добила питање о Србији: "Ово је најбоља ствар коју сам чула"

Сабаленка добила питање о Србији: "Ово је најбоља ствар коју сам чула"

Б92 01.06.2024
Белоруска тенисерка Арина Сабаленка срећна је што већина навијача у Србији има позитиван став о њој. Сабаланка, која је савладала Паулу Бадосу са 2-0 у трећем колу Ролан Гароса, одговарала је на питања новинара на конференцији… »
Сабаленки на конференцији рекли да има подршку из Србије, одушевила се: "То је најлепша ствар коју сам чула"

Сабаленки на конференцији рекли да има подршку из Србије, одушевила се: "То је најлепша ствар коју сам чула"

Телеграф 01.06.2024
Белорускињи је било и више него драго због подршке навијача из наше земље. Сусрет две велике пријатељице, Пауле Бадосе и Арине Сабаленке на крају је припао белоруској тенисерки, која се на тај начин пласирала у осмину финала… »

Вести дана »