Povezane vesti
Sabalenka o srpskim navijačima: ''Ovo je najbolja stvar koju sam čula!''
Sportske.net 01.06.2024
Beloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se danas u osminu finala Rolan Garosa, pošto je u dva seta bila bolja od Paole Badose. Posle meča je zanimljivo bilo na pres konferenciji, gde je Arini postavljeno pitanje i u vezi podrške koju dobija od… »
Sabalenka dobila pitanje o Srbiji: "Ovo je najbolja stvar koju sam čula"
B92 01.06.2024
Beloruska teniserka Arina Sabalenka srećna je što većina navijača u Srbiji ima pozitivan stav o njoj. Sabalanka, koja je savladala Paulu Badosu sa 2-0 u trećem kolu Rolan Garosa, odgovarala je na pitanja novinara na konferenciji. Jedno od tih pitanja… »
Rekao sam sabalenki šta o njoj misle u Srbiji! Pogledajte reakciju: Najbolja stvar koju sam čula!
Mondo 01.06.2024
Arina Sabalenka pričala je i o podršci koju dobija iz Srbije i pozitinim komentarima. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića. Arina Sabalenka pričala je i o podršci koju dobija iz Srbije i pozitinim komentarima. Od izveštača MONDA… »
Sabalenki na konferenciji rekli da ima podršku iz Srbije, oduševila se: "To je najlepša stvar koju sam čula"
Telegraf 01.06.2024
Beloruskinji je bilo i više nego drago zbog podrške navijača iz naše zemlje. Susret dve velike prijateljice, Paule Badose i Arine Sabalenke na kraju je pripao beloruskoj teniserki, koja se na taj način plasirala u osminu finala Rolan Garosa i to… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 22 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 10 minutajoš 55 povezanih

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 35 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 58 minutajoš 35 povezanih