Povezane vesti
Birmančević: Došao sam da se borim, koliko god da dobijem šansu, pet minuta, deset... (video)
Sportski žurnal 01.06.2024
Došao sam iz odlične sezone, postigao dosta golova. Osvojio ligu i Kup. Veljko Birmančević, koji je poziv za EURO zaslužio nakon fantastične sezone u Sparti iz Praga, istakao je da prezadovoljan što je ponovo u ekipi i da će dati sve od sebe: -… »
Birmančević: "Presrećan i zahvalan zbog poziva, mogu da pomognem Srbiji!"
Sportske.net 01.06.2024
Predstavnici medija imali su danas priliku da popričaju sa pojedinim fudbalerima, a svoja očekivanja izneo je fudbaler Sparte iz Praga Veljko Birmančević. "Odličan je osećaj. Presrećan sam i zahvalan što sam dobio poziv. Prezadovoljan sam što sam… »
Nema ih puno koji to mogu kao ja! Piksijevo "iznenađenje" na spisku Srbije: Samo da igram u napadu!
Mondo 01.06.2024
Uroš Spajić i Veljko Birmančević govorili su za medije uoči početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Uroš Spajić i Veljko Birmančević govorili su za medije uoči početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Veljko Birmančević našao se na spisku… »
Birmančević: Nema mnogo igrača koji napadaju kao ja
B92 01.06.2024
Fudbalska reprezentacija Srbije se sprema za odlazak na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a poziv selektora Dragana Stojkovića dobio je i Veljko Birmančević. On do sada nije bio na spisku Piksija, a ovog popodneva se obratio novinarima u Sportskom centru… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 10 minutajoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 22 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
Bloomberg Adria pre 35 minutajoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 59 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 59 minutajoš 35 povezanih