Повезане вести
Бирманчевић: Дошао сам да се борим, колико год да добијем шансу, пет минута, десет... (видео)
Спортски журнал 01.06.2024
Дошао сам из одличне сезоне, постигао доста голова. Освојио лигу и Куп. Вељко Бирманчевић, који је позив за ЕУРО заслужио након фантастичне сезоне у Спарти из Прага, истакао је да презадовољан што је поново у екипи и да ће дати… »
Нема их пуно који то могу као ја! Пиксијево "изненађење" на списку Србије: Само да играм у нападу!
Мондо 01.06.2024
Урош Спајић и Вељко Бирманчевић говорили су за медије уочи почетка Европског првенства у Немачкој. Урош Спајић и Вељко Бирманчевић говорили су за медије уочи почетка Европског првенства у Немачкој. Вељко Бирманчевић нашао се… »
Бирманчевић: "Пресрећан и захвалан због позива, могу да помогнем Србији!"
Спортске.нет 01.06.2024
Представници медија имали су данас прилику да попричају са појединим фудбалерима, а своја очекивања изнео је фудбалер Спарте из Прага Вељко Бирманчевић. "Одличан је осећај. Пресрећан сам и захвалан што сам добио позив… »
Бирманчевић: Нема много играча који нападају као ја
Б92 01.06.2024
Фудбалска репрезентација Србије се спрема за одлазак на Европско првенство у Немачкој, а позив селектора Драгана Стојковића добио је и Вељко Бирманчевић. Он до сада није био на списку Пиксија, а овог поподнева се обратио… »
Вести дана »

Екстремни топлотни талас и временска прогноза у Србији од 10. до 17. августа 2025
Наслови.аи пре 23 минутајош 32 повезане

Предстојећи самит Трампа и Путина на Аљасци: тест за мир у Украјини и реакције међународне заједнице
Наслови.аи пре 18 минутајош 35 повезаних

Упис на Београдски универзитет: Смањен број уписаних, празна места на наставничким смеровима
Сербиан Невс Медиа пре 28 минутајош 17 повезаних

Фаворити без грешке: Зверев, Шелтон и Хачанов у трећем колу мастерса у Синсинатију
Курир пре 2 сатајош 24 повезане

Велики пожари код Сплита и у Црној Гори угрожавају објекте, ангажоване бројне ватрогасне екипе
Наслови.аи пре 9 минутајош 15 повезаних