Повезане вести

Спајић: Имамо много разлога за оптимизам

Спајић: Имамо много разлога за оптимизам

Б92 01.06.2024
Наставили су фудбалери Србије са припремама за Европско првенство које се од 14. јуна одржана у Немачкој. Пред нови тренинг који су орлови одрадили у некомплетном саставу своје импресије досадашњег дела припрема је изнео… »
“Волим моје брзе ноге, користим најбоље шта знам”

“Волим моје брзе ноге, користим најбоље шта знам”

Спорт клуб 01.06.2024
Повратак Вељка Бирманчевића у државни тим наметнуо се као тема говора селектора Драгана Стојковића на конференцији за медије последњег мајског дана. Имао је селектор сијасет похвала за офанзивца Спарте, после дупле круне у… »
Спајић отворен на окупљању репрезентације: Наша лига није тако слаба као што људи желе да је представе, шта год да буде…

Спајић отворен на окупљању репрезентације: Наша лига није тако слаба као што људи желе да је представе, шта год да буде…

Хот спорт 01.06.2024
Јасан је био дефанзивац Звезде. Наши репрезентативци су почели припреме за предстојеће Европско првенство, а новинарима се обратио вероватно будући капитен Црвене звезде, Урош Спајић. – Осећај је фантастичан. Презадовољан сам… »
Спајић: "Свако од нас жели да игра! Хвала Богу, па није као пред Катар..."

Спајић: "Свако од нас жели да игра! Хвала Богу, па није као пред Катар..."

Спортске.нет 01.06.2024
Спајић се у национални тим вратио после дупле круне у дресу Црвене звезде и биће део селекције Србије на Европском првенству у Немачкој. "Осећај је фантастичан, презадовољан сам, препоносан, срећан што сам овде. Циљ ми је био… »
Спајић: Препоносан сам, осмина финала реалност Србије

Спајић: Препоносан сам, осмина финала реалност Србије

Спорт клуб 01.06.2024
Орлови хватају залет пред пут у Немачку, а уочи суботњег тренинга новинари су могли да чују повратнике у државни тим – искуснијег Уроша Спајића и једног од потенцијалних изненађења на предстојећем такмичењу Вељка… »
Бирманчевић заслужио позив - Стојковић: Његове бројке су импресивне, 22 гола, 16 асистенција, дупла круна

Бирманчевић заслужио позив - Стојковић: Његове бројке су импресивне, 22 гола, 16 асистенција, дупла круна

Спортски журнал 01.06.2024
Не би било фер да није овде, ако него другачије мисли то је његов проблем. Вељко Бирманчевић био је један од најзаслужнијих за титулу Спарте из Прага у шампионату Чешке. После скоро три године некадашњи играч Чукаричког и… »

Вести дана »