Povezane vesti
Spajić: Imamo mnogo razloga za optimizam
B92 01.06.2024
Nastavili su fudbaleri Srbije sa pripremama za Evropsko prvenstvo koje se od 14. juna održana u Nemačkoj. Pred novi trening koji su orlovi odradili u nekompletnom sastavu svoje impresije dosadašnjeg dela priprema je izneo fudbaler Crvene zvezde, koji… »
Spajić: Ponosan sam što sam se vratio u reprezentaciju (video)
Sportski žurnal 01.06.2024
Svi imaju želju da doprinesu, da igraju, da budu deo tima. Konkurencija je dobra, hvala Bogu svi smo zdravi, nije situacija kao pred Katar. - Osećaj je fantastičan, prezadovoljan sam, preponosan, srećan što sam ovde. Cilj mi je bio da pokušam se… »
“Volim moje brze noge, koristim najbolje šta znam”
Sport klub 01.06.2024
Povratak Veljka Birmančevića u državni tim nametnuo se kao tema govora selektora Dragana Stojkovića na konferenciji za medije poslednjeg majskog dana. Imao je selektor sijaset pohvala za ofanzivca Sparte, posle duple krune u Češkoj i besprekornih… »
Spajić otvoren na okupljanju reprezentacije: Naša liga nije tako slaba kao što ljudi žele da je predstave, šta god da bude…
Hot sport 01.06.2024
Jasan je bio defanzivac Zvezde. Naši reprezentativci su počeli pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo, a novinarima se obratio verovatno budući kapiten Crvene zvezde, Uroš Spajić. – Osećaj je fantastičan. Prezadovoljan sam, preponosan, jako… »
Spajić: Preponosan sam, osmina finala realnost Srbije
Sport klub 01.06.2024
Orlovi hvataju zalet pred put u Nemačku, a uoči subotnjeg treninga novinari su mogli da čuju povratnike u državni tim – iskusnijeg Uroša Spajića i jednog od potencijalnih iznenađenja na predstojećem takmičenju Veljka Birmančevića. Štoper… »
Spajić: "Svako od nas želi da igra! Hvala Bogu, pa nije kao pred Katar..."
Sportske.net 01.06.2024
Spajić se u nacionalni tim vratio posle duple krune u dresu Crvene zvezde i biće deo selekcije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. "Osećaj je fantastičan, prezadovoljan sam, preponosan, srećan što sam ovde. Cilj mi je bio da pokušam se… »
Birmančević zaslužio poziv - Stojković: Njegove brojke su impresivne, 22 gola, 16 asistencija, dupla kruna
Sportski žurnal 01.06.2024
Ne bi bilo fer da nije ovde, ako nego drugačije misli to je njegov problem. Veljko Birmančević bio je jedan od najzaslužnijih za titulu Sparte iz Praga u šampionatu Češke. Posle skoro tri godine nekadašnji igrač Čukaričkog i Partizana ponovo je… »
Vesti dana »
Treći dan blokade u Novom Sadu - najžešći okršaj do sada: Marinika vrišti - ovo više nije "koškanje"! (video / foto)
Pravda pre 47 minutajoš 197 povezanih
Humanitarne organizacije: odluka MKS-a mora biti prekretnica u ratu u Gazi
Politika pre 35 minutajoš 64 povezane
Alijino lice šokiralo sve: Ovako je izgledao na poternici, a ovako kad je dolijao
Telegraf pre 1 satjoš 106 povezanih