Повезане вести

"Украли су ми 90.000!" Бубњар Иу групе након беде шокирао детаљима из живота: Тони Монтано је планирао да ми да...

"Украли су ми 90.000!" Бубњар Иу групе након беде шокирао детаљима из живота: Тони Монтано је планирао да ми да...

Курир 01.06.2024
Прича бившег бубњара Иу групе, Слободана Јуришића Јуре никог није оставила равнодушним због услова у којима је живео, без струје и воде, о чему је писао Курир. Њега је сада срећа "погледала" и све му се преокренуло у животу… »
"Била је кафанска певачица..." Ево ко је мистериозна жена која је извукла бившег бубњара Иу групе из беде: Даје му сваки дан…

"Била је кафанска певачица..." Ево ко је мистериозна жена која је извукла бившег бубњара Иу групе из беде: Даје му сваки дан…

Курир 01.06.2024
Велика прашина се дигла око бубњара Слободана Јуришића Јуре и његове тешке судбине. Спавао је у кући без струје и воде, а новца скоро да није имао. Он је проговорио о детаљима, али многе занима ко је заправо Вера, жена која га… »
"Покупио сам мало лове, сад и путујем": Бивши бубњар живео без струје и воде, а сад са новом девојком живи живот из снова

"Покупио сам мало лове, сад и путујем": Бивши бубњар живео без струје и воде, а сад са новом девојком живи живот из снова

Блиц 31.05.2024
Бивши бубњар "ИУ групе", Слободан Јуришић Јура недавно је потресао регион када је рекао да живи на рубу егзистенције беу струје и воде, а сада је дошло до неочекиваног обрта у његовом животу. Наиме, Слободан Јуришић Јура… »

Вести дана »