Povezane vesti
"Ukrali su mi 90.000!" Bubnjar Yu grupe nakon bede šokirao detaljima iz života: Toni Montano je planirao da mi da...
Kurir 01.06.2024
Priča bivšeg bubnjara Yu grupe, Slobodana Jurišića Jure nikog nije ostavila ravnodušnim zbog uslova u kojima je živeo, bez struje i vode, o čemu je pisao Kurir. Njega je sada sreća "pogledala" i sve mu se preokrenulo u životu nabolje, a problemi… »
"Bila je kafanska pevačica..." Evo ko je misteriozna žena koja je izvukla bivšeg bubnjara Yu grupe iz bede: Daje mu svaki…
Kurir 01.06.2024
Velika prašina se digla oko bubnjara Slobodana Jurišića Jure i njegove teške sudbine. Spavao je u kući bez struje i vode, a novca skoro da nije imao. On je progovorio o detaljima, ali mnoge zanima ko je zapravo Vera, žena koja ga je spasila. - Bila… »
"Pokupio sam malo love, sad i putujem": Bivši bubnjar živeo bez struje i vode, a sad sa novom devojkom živi život iz snova
Blic 31.05.2024
Bivši bubnjar "YU grupe", Slobodan Jurišić Jura nedavno je potresao region kada je rekao da živi na rubu egzistencije beu struje i vode, a sada je došlo do neočekivanog obrta u njegovom životu. Naime, Slobodan Jurišić Jura pronašao je ženu koja… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana