Povezane vesti

Bio sam pokraden! Imao sam 2.000 dinara, sad imam 3.000€: Bivšem bubnjaru Yu grupe sreća se konačno osmehnula

Bio sam pokraden! Imao sam 2.000 dinara, sad imam 3.000€: Bivšem bubnjaru Yu grupe sreća se konačno osmehnula

Telegraf 01.06.2024
Slobodan je zadovoljan životom posle svega. Priča bivšeg bubnjara Yu grupe, Slobodana Jurišića Jure nikog nije ostavila ravnodušnim zbog uslova u kojima je živeo, bez struje i vode. Njega je sada sreća "pogledala" i sve mu se preokrenulo u životu… »
Misteriozna Vera izvukla bivšeg bubnjara Yu grupe iz bede u kojoj je bio: Evo ko je ona i kako su se upoznali

Misteriozna Vera izvukla bivšeg bubnjara Yu grupe iz bede u kojoj je bio: Evo ko je ona i kako su se upoznali

Telegraf 01.06.2024
Spasila ga. Velika prašina se digla oko bubnjara Slobodana Jurišića Jure i njegove teške sudbine. Spavao je u kući bez struje i vode, a novca skoro da nije imao. Pisalo se o tome, a onda se Juri sreća preokrenula. On je pričao za Telegraf.rs o… »
Ovo je kuća od 200 kvadrata u koju se uselio bivši bubnjar YU grupe: Bez fasade, stvari mu i dalje u džakovima

Ovo je kuća od 200 kvadrata u koju se uselio bivši bubnjar YU grupe: Bez fasade, stvari mu i dalje u džakovima

Telegraf 01.06.2024
Posetili smo Zrenjanin i pronašli novi dom Slobodana Jurišića Jure. Nekadašnji bubnjar "YU grupe", Slobodan Jurišić Jura, nedavno se oglasio potresnom objavom u kojoj je istakao da živi u kući bez struje i vode. Njegova situacija dirnula je mnoge… »

Vesti dana »