Povezane vesti
Veliki požar na Čukarici: Dim kulja, vatra se širi, vatrogasci na terenu (video)
Kurir 01.06.2024
Na Čukarici je večeras izbio veliki požar. Vatra je buknula u Šavničkoj ulici na Ceraku. Kako saznajemo, gori automehaničarska radnja. Kako se može videti na snimcima na Instagram stranici "Moj Beograd", vatra se brzo širi, a dim kulja… »
Veliki požar na beogradskoj Čukarici! Gori automehaničarska radnja, vatrogasci na terenu (foto, video)
Dnevnik 01.06.2024
Večeras je izbio veliki požar u beogradskoj opštini Čukarica. U Šavničkoj ulici na Čukarici došlo je do požara u automehaničarskoj radnji, a na licu mesta se nalazi 15 vatrogasaca sa četiri vozila. Za Tanjug su u Hitnoj pomoći rekli da za sada… »
Veliki požar u Šavničkoj ulici na Čukarici (VIDEO)
N1 Info 01.06.2024
Veliki požar izbio je večeras u Šavničkoj ulici na Ceraku, objavljeno je na Instagram nalogu Moj Beograd. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na snimcima se vidi ogroman plamen i dim koji se vije visoko u nebo. A post shared by MOJ –… »
Detalji velikog požara Na čukarici! Čak 15 vatrogasaca se bori sa stihijom!
Mondo 01.06.2024
Prema nezvaničnim informacijama ima povređenih. Prema nezvaničnim informacijama ima povređenih. U Beogradu je u Šavničkoj ulici na Ceraku večeras posle 22 sata izbio požar. Do požara je došlo kada se zapalila automehaničarska radnja. A post… »
Gusti dim nad čukaricom! Buknulo naselje: Plamen se vidi sa velike daljine!
Mondo 01.06.2024
Detalji o tome da li je neko povređen nisu objavjeni. Detalji o tome da li je neko povređen nisu objavjeni. Prema informacijama, koje je objavila Instagram stranica "Moj Beograd" u delu beogradskog naselja Čukarica je izbio požar. A post shared by MOJ… »
Veliki požar na Čukarici: Gust dim nadvio se nad Beogradom, vatrogasci na terenu
Telegraf 01.06.2024
Za sada nije poznat uzrok požara. Maločas je izbio veliki požar u jednom naselju u beogradskoj opštini Čukarica. Kako se vidi na fotografijama koje je objavila stranica moj_beo_grad zapalila se kuća. Za sada nije pozat uzrok požara niti da li ima… »
Prvi snimak požara na Čukarici: Sve vrvi od policije i vatrogasaca, sumnja se da ima povređenih
Telegraf 01.06.2024
Za sada nije poznat uzrok požara. Izbio je požar u Šavničkoj ulici na Ceraku, a kako piše stranica moj_beo_grad ima teško povređenih. Na snimku se vidi ogroman plamen, a dim je obuhvatio čitavo naselje. Za sada nije poznato kako je došlo do… »
Vesti dana »
U toku razgovori vrha Južne Koreje, nakon zahteva za opoziv predsednika Jun Suk Jeola
RTV pre 14 minutajoš 14 povezanih
Bebe su bile stare oko godinu dana i zapostavljane! Novi detalji užasa kod Varaždina: "Za treće sumnjamo da je zlostavljano"
Blic pre 8 minutajoš 12 povezanih
Francuski parlament danas glasa o poverenju vladi, Makron odbacio ideju o ostavci: "To nema smisla"
Blic pre 51 minutajoš 11 povezanih