Povezane vesti

Veliki požar na Čukarici: Dim kulja, vatra se širi, vatrogasci na terenu (video)

Veliki požar na Čukarici: Dim kulja, vatra se širi, vatrogasci na terenu (video)

Kurir 01.06.2024
Na Čukarici je večeras izbio veliki požar. Vatra je buknula u Šavničkoj ulici na Ceraku. Kako saznajemo, gori automehaničarska radnja. Kako se može videti na snimcima na Instagram stranici "Moj Beograd", vatra se brzo širi, a dim kulja… »
Veliki požar na beogradskoj Čukarici! Gori automehaničarska radnja, vatrogasci na terenu (foto, video)

Veliki požar na beogradskoj Čukarici! Gori automehaničarska radnja, vatrogasci na terenu (foto, video)

Dnevnik 01.06.2024
Večeras je izbio veliki požar u beogradskoj opštini Čukarica. U Šavničkoj ulici na Čukarici došlo je do požara u automehaničarskoj radnji, a na licu mesta se nalazi 15 vatrogasaca sa četiri vozila. Za Tanjug su u Hitnoj pomoći rekli da za sada… »
Veliki požar u Šavničkoj ulici na Čukarici (VIDEO)

Veliki požar u Šavničkoj ulici na Čukarici (VIDEO)

N1 Info 01.06.2024
Veliki požar izbio je večeras u Šavničkoj ulici na Ceraku, objavljeno je na Instagram nalogu Moj Beograd. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na snimcima se vidi ogroman plamen i dim koji se vije visoko u nebo. A post shared by MOJ –… »
Detalji velikog požara Na čukarici! Čak 15 vatrogasaca se bori sa stihijom!

Detalji velikog požara Na čukarici! Čak 15 vatrogasaca se bori sa stihijom!

Mondo 01.06.2024
Prema nezvaničnim informacijama ima povređenih. Prema nezvaničnim informacijama ima povređenih. U Beogradu je u Šavničkoj ulici na Ceraku večeras posle 22 sata izbio požar. Do požara je došlo kada se zapalila automehaničarska radnja. A post… »
Gusti dim nad čukaricom! Buknulo naselje: Plamen se vidi sa velike daljine!

Gusti dim nad čukaricom! Buknulo naselje: Plamen se vidi sa velike daljine!

Mondo 01.06.2024
Detalji o tome da li je neko povređen nisu objavjeni. Detalji o tome da li je neko povređen nisu objavjeni. Prema informacijama, koje je objavila Instagram stranica "Moj Beograd" u delu beogradskog naselja Čukarica je izbio požar. A post shared by MOJ… »
Veliki požar na Čukarici: Gust dim nadvio se nad Beogradom, vatrogasci na terenu

Veliki požar na Čukarici: Gust dim nadvio se nad Beogradom, vatrogasci na terenu

Telegraf 01.06.2024
Za sada nije poznat uzrok požara. Maločas je izbio veliki požar u jednom naselju u beogradskoj opštini Čukarica. Kako se vidi na fotografijama koje je objavila stranica moj_beo_grad zapalila se kuća. Za sada nije pozat uzrok požara niti da li ima… »
Prvi snimak požara na Čukarici: Sve vrvi od policije i vatrogasaca, sumnja se da ima povređenih

Prvi snimak požara na Čukarici: Sve vrvi od policije i vatrogasaca, sumnja se da ima povređenih

Telegraf 01.06.2024
Za sada nije poznat uzrok požara. Izbio je požar u Šavničkoj ulici na Ceraku, a kako piše stranica moj_beo_grad ima teško povređenih. Na snimku se vidi ogroman plamen, a dim je obuhvatio čitavo naselje. Za sada nije poznato kako je došlo do… »

Vesti dana »